Oruç Reis MSB’den paylaşımda: ‘Bölgede kanunsuzluk ve zorbalığa izin verilmeyecek’

Oruç Reis MSB’den paylaşımda: ‘Bölgede kanunsuzluk ve zorbalığa izin verilmeyecek’
12:12 - Eylül 6 2020 Pazar

Milli Savunma Bakanlığı, Doğu Akdeniz’de çalışmalar yapan Oruç Reis araştırma gemisi ile ilgili Twitter hesabından video paylaştı. Açıklamada, “Kuvvetli, kararlı ve kuvvetli. Deniz Kuvvetlerimize ait fırkateyn ve korvetler, Doğu Akdeniz’deki yetki alanlarımızda çalışmalarını sürdüren Oruç Reis araştırma gemisine refakat / koruma görevlerini sürdürüyorlar. Kanunsuzluk ve zorbalık yok. bölgede izin verilebilir. ”

Bakanlık tarafından paylaşılan videoda Oruç Reis’e eşlik eden TCG Gediz firkateyni komutanı tarafından Oruç Reis’in personeline yapılan açıklama yapıldı. Komutanın açıklamasında, “Oruç Reis, ben TCG Gediz. Konuşurken, TCG Gediz ikinci komutanı. Ülkemiz ve milletimiz için büyük önem taşıyan bir görev için yanınızdayız. İyi haberler vereceğinize inanıyorum. asil milletimize emeğinizle. “Biz kararlıyız. Türk Deniz Kuvvetlerinin gücü ve 83 milyon kişinin duası sizlerle. ”

Oruç Reis, “Kahraman filomuzun bizim için burada olduğunu bilmek bize güvenle çalışma fırsatı veriyor. Ülkemizin denizcilik yargı yetkileri dahilinde tamamen bilimsel ve teknik bir çalışma yapıyoruz. Sizinle kararlı ve korkusuz bir şekilde çalışıyoruz. Ülkemizin hakları, menfaatleri ve menfaatleri için. Biz devam edeceğiz “olarak yanıtlandı.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi