Sivas’ta sağlıkçılardan ortak basın toplantısı

Sivas’ta sağlıkçılardan ortak basın toplantısı
19:44 - Eylül 23 2020 Çarşamba

Sivas – Erzincan Tabipler Odası’nda bugün çok sayıda sağlık örgütünün temsilcileri tarafından ortak bir basın toplantısı düzenlendi.

Günümüzün en büyük problemlerinden olan salgına ilişkin yaşanan aksaklıkların çözülebilmesi adına tek bir ağızdan açıklama yapan sağlık örgütü temsilcileri arasında Sivas- Erzincan Tabipler Odası Başkanı Uzm. Dr. Sedat Özbay, 37. Bölge Sivas Eczacı Odası Başkanı Bahadır Eren, Türk Sağlık Sendikası Sivas Şube Başkanı Dursun Özen ve çok sayıda sağlık örgütlenmesinin başkanı katılım sağladı.

Yapılan basın açıklamasında salgının henüz atlatılamadığı hatırlatılırken, sabır göstermeye devam edilmesi ve tedbirlerin gevşetilmemesi hususlarına vurgu yapıldı. Sivas’ta vaka sayılarının sıfırlanmak üzere olduğu 1 Haziran tarihinden sonra bayramla birlikte büyük bir artış kaydedildiğini söyleyen Uzm.Dr. Sedat Özbey, son bir haftadır vakalarda yeniden azalmanın başladığını söyledi. Sedat Özbey, maske takma oranının % 50 civarlarında % 95 ve üzerine çıkmasının sevindirici olduğunu da sözlerine ekledi.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi