ORAN’dan Sivas’a yatırım sözleşmesi

ORAN’dan Sivas’a yatırım sözleşmesi
18:26 - Kasım 28 2019 Perşembe

ORAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Sivas Valisi Salih Ayhan yaptıkları bilgilendirme toplantısında 2010 yılından bu güne kadar 275.32 Milyon TL’lik yatırım sözleşmesi imzaladıklarını açıkladılar.

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından yapılan Kasım ayı bilgilendirme toplantısı Sivas’’ta yapıldı. Yeni Sivas Valiliği binasında yapılan toplantıya ORAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Sivas Valisi Salih Ayhan başkanlık yaptı. İç Anadolu’dan bağlı il valilileri, belediye başkanları ve ilgili kurum temsilcilerinin katıldığı toplantıda Kasım ayında yapılan çalışmaların değerlendirmesi yapıldı.

Toplantıda konuşan Salih Ayhan, ORAN ile 2010 yılından bu yana çeşitli çalışmalar yaptıklarını ve toplamda 275.32 Milyon TL’lik yatırım sözleşmesi imzalandığını açıkladı. Ayhan Orta Anadolu Kalkınma Ajansı’nın 2020 yılında çalışmalarını Kırsal Alanda Yaşayan Bireylerin Sosyo-ekonomik Gelişmelerinin Sağlanması, Sanayide Kurumsallaşma ve Katma Değerli Üretimin Geliştirilmesi ve alternatif turizm yöntemleri konusunda yapacağını ve bu 3 alana yoğunlaşacağını belirtti.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi