Oppo Reno 7 Görüntüleri Sızdırıldı

Oppo Reno 7 Görüntüleri Sızdırıldı
11:45 - Kasım 18 2021 Perşembe

Oppo Reno 7 görüntüleri ortaya çıktı. Sızdırılan görüntüleri incelediğimizde telefonun kamerası, ekranı ve diğer detayları karşımıza çıkıyor.

Oppo Reno 7, birçok müşterinin merakla beklediği bir telefon modeli olmakta. Kullanıcılar yeni modelin nasıl özelliklere sahip olacağının yanı sıra nasıl bir görünüm ile müşterilerini karşılayacağını da heyecanlı bir şekilde bekliyor. Oppo markası, günümüzde popüler bir marka olmakla birlikte daha çok tanınmaya başladı ve hatırı sayılır bir müşteri kitlesine ulaştı. Oppo Reno 7’nin ortaya çıkan görüntüsü haberimizde.

Oppo Reno 7 Görüntüleri Ortaya Çıktı

Oppo Reno 7 ile ilgili paylaşılan görüntülere göre telefonun ön kısmında ön paneli kaplayan bir ekran yer alıyor. Modelin ön kısmında küçük bir kamera kullanıcıları karşılarken kameranın ekran içerisinde yerleştirildiği de dikkat çeken bir detay olmakta. Modelin arka kısmı incelendiğinde ise dört kamera bulunduğu görülüyor. Tek flaşa sahip olan tasarıma göre kameranın telefonun arka kısmının solunda yer aldığı belirtiliyor. Dört kameranın ikisinin küçük ikisinin büyük olduğu görülmekte.

Oppo Reno 7 Görüntüleri

Oppo Reno 7 Özellikleri

Oppo Reno 7 ile ilgili fiyat veya özellik açıklaması henüz yapılmadı fakat bazı tahminler şimdiden uzmanlar tarafından yayınlanmış durumda. Yeni telefonun dikkat çeken özelliklerinden birisi olan RAM 8 GB olarak kullanıcıları karşılayabilir. Bunun yanı sıra 12 GB RAM seçeneği de müşterilere sunulacak bir diğer alternatif olabilir. 256 GB’a kadar depolama alanı olması beklenen Oppo Reno 7, Android 11 tabanlı ColorOS 11.1 işletim sistemine sahip bir şekilde karşımıza çıkabilir.

Oppo Reno 7 görüntüleri dışında teknik özellikleri ile de merak edilen bir akıllı telefon olmakta. Telefonun dikkat çeken bir diğer detayı 4.000 mAh pil kapasitesine sahip oluşu. Bu da telefonun şarjının uzun süre dayanabileceği anlamına geliyor. Parmak izi tarayıcı ile birlikte karşımıza çıkan bu model, MediaTek Dimensity 900 işlemcisine sahip iken buna ek olarak modelin ekranının 6,1 inç AMOLED panele sahip olduğu görülüyor. Ayrıca ekran 90 Hz yenileme hızına sahip.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi