OnePlus 10 Pro Özellikleri Sızdırıldı

OnePlus 10 Pro Özellikleri Sızdırıldı
10:45 - Kasım 25 2021 Perşembe

OnePlus 10 Pro özellikleri ile birlikte sızdırıldı. Özellikleri sızdırılan modelin orta ve üst segmente hitap ettiği görülüyor.

2013 yılında Çin’de kurulan bir firma olan OnePlus, ülkemizde pek popüler bir şirket olmasa da son zamanlarda popülerliğini arttırarak tanınan bir marka haline gelmiş durumda. Günümüzde çıkardığı telefonlarla etkili bir rol oynamaya çalışan OnePlus, şimdi de OnePlus 10 Pro modeli ile bekleniyor. Geçtiğimiz günlerde telefonun görüntüleri basına sızdırılmıştı. Şimdi de modelin özellikleri hakkında bazı bilgiler ortaya çıkmış durumda.

OnePlus 10 Pro Özellikleri

OnePlus 10 Pro’nun özelliklerini incelediğimizde genellikle orta ve üst segment bir cihaz görünümüne sahip olduğu tespit ediliyor. Bundan dolayı cihazın fiyatının bir miktar yüksek olacağı tahmin edilmekte. 6,7 inç ekrana sahip olduğu belirtilen telefonun AMOLED ekran panele yer verdiği söyleniyor. Ekranın 120 Hz yenileme hızı ile birlikte geleceği de belirtilen bir diğer bilgi olmakta. Bu da akıcılık konusunda önemli bir katkı sağlayacak bir durum. OnePlus 10 Pro ile ilgili öne çıkan özelliklerden birisi de telefonun suya ve toza karşı dayanıklı oluşu.

OnePlus 10 Pro Özellikleri

OnePlus 10 Pro özellikleri arasında yer alan bir diğer özellik 8 GB ve 12 GB RAM seçeneklerine sahip oluşu. Bu sayede müşteri kendine en uygun ve yeterli modeli seçebiliyor olacak. RAM bellek türü LPDDR5 olarak açıklanıyor. Bunun yanı sıra belirtilen bir diğer özellik telefonun 128 GB ve 256 GB olmak üzere iki farklı depolama seçeneğine sahip olması olarak belirtiliyor. Günümüze göre yeterli bir miktar olan bu boyutlar, pek çok kişiyi mutlu ediyor. Depolama teknolojisi UFS 3.1 olarak karşımıza çıkıyor.

5.000 mAh pil kapasitesine sahip olan OnePlus 10 Pro, 48 MP ana kameraya ve 50 MP ultra geniş açılı kameraya sahip. Buna ek olarak modelin arka kısmında 8 MP 3,3 kat yakınlaştırma yapılabilen üç lensli bir kamera da bulunuyor. Telefonun ön kamerası ise 32 MP olmakta. Şubat ayına kadar piyasaya sunulması beklenen telefonun Nisan ayında dünya pazarına açılacağı tahmin ediliyor.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi