Önce iki arkadaşını öldürdü, sonra intihar etti

Önce iki arkadaşını öldürdü, sonra intihar etti
18:00 - Kasım 25 2020 Çarşamba

Olay, saat 12.00 sıralarında Kepez Mahallesi, Esentepe Mahallesi, Şahinbey Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Nihat Taşardı (38) ve Mehmet Ateş’in (48) birlikte çalıştığı Mustafa Tepe (48), 34 DKF 631 plakalı lüks cip ile Varsak yönüne gitti. Eski belediye kavşağındaki ışıklara vardığımızda, 3 kişinin borcuyla ilgili olduğu iddia edilen tartışma kavgaya dönüştü. Çatışma sırasında cipin arka tarafında oturan Nihat Taşardı, ön koltukta Mustafa Tepe ve Mehmet Ateş’i tabancasıyla vurduktan sonra aynı tabancayla kendisini vurduğu iddia edildi. Silah seslerini duyan vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar ile olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, Tepe ve Taşardı’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Ateş, ağır yaralı olarak Kepez Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Doktorların tüm müdahalelerine rağmen ateş de öldü. Polis ekipleri, kavşağı geniş bir şekilde güvenlik çemberinin içine aldı. Olay yeri inceleme ekipleri araçta ve cesetlerde yaklaşık 3 saat inceleme yaptı. Acı haberi alan cenazenin yakınları olay yerinde sinir krizi geçirdi. Polis ekipleri, cesetleri görmek isteyen yakınlarına güçlükle engel oldu. ‘Babam benim babamdır’ diyerek ağlayan kızların gözyaşları sular altında kaldı. ‘Kardeş kardeş’ diye ağlayan bir kadın akrabalarını zor sakinleştirebilirdi.

Yakınları pek sakinleşmeyen genç bir adam, “Kardeşim ve babam öldü, babam öldü. Baba intikamın yerde kalmayacak. Kardeşim ve babam öldü, kardeşim ve babam öldü ”diye haykırdı.

“Öyle deme, ne olacak”

Mustafa Tepe’nin eski eşi, “Şimdi kızıma ne diyeceğim? Hayır, Mustafa gitti. Öyle değil deyin, ne olacak ”diye gözyaşlarını döktü. Kaldırımda oturan ve birbirlerine sarılırken ağlayan cenaze yakınları güçlükle sakinleşti.

Savcılık ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından iki cenazesi Antalya Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

Isa Akar – Gazi Taş

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi