Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşları ölümlerinin 12. yılında anıldı

Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşları ölümlerinin 12. yılında anıldı
11:01 - Mart 24 2021 Çarşamba

BBP Kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu ve yol arkadaşları, vefatlarının 12’inci yılında Sivas’ın caddelerine asılan dev posterler ile anıldı.

Seçim çalışmaları kapsamında Kahramanmaraş’ta 25 Mart 2009 tarihinde bindikleri helikopterin düşmesi sonucu hayatlarını kaybeden Büyük Birlik Partisi (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, BBP eski İl Başkanı Erhan Üstündağ, İl Başkan Yardımcısı Yüksel Yancı, dönemin belediye meclisi üyesi adayı Murat Çetinkaya ve İhlas Haber Ajansı Muhabiri İsmail Güneş’in dev posterleri Sivas’ın en işlek caddelerine asıldı. Asılan posterlerden dolayı çok memnun olduklarını ifade eden Sivas halkı kaza sonucu açılan davanın bir an önce sonuçlanması ve faillere en ağır cezanın verilmesini istedi.

Basın mensuplarının mikrofon uzattığı Sivaslı vatandaşlar söz konusu kaza ile ilgili henüz tüm delillerin açıklıkla ortaya konmadığını ve bu olayın bir an önce aydınlığa kavuşturulması gerektiğini belirtti. Vatandaşlar, Merhum Genel Başkan Muhsin Yazıcıoğlu’nun inançlı ve Türk milliyetçisi bir şahsiyet olduğunu ve siyasette asla yerinin doldurulamayacağını belirttiler.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi