Öğrencilere Terör Örgütleri ve Zararları Anlatıldı

Öğrencilere Terör Örgütleri ve Zararları Anlatıldı
19:44 - Ekim 16 2019 Çarşamba

Sivas’ın Koyulhisar ilçesindeki yüksekokulda eğitim gören üniversite öğrencileri terör örgütlerinin öğrenciler üzerindeki olumsuz etkileri ve onlara verecekleri zararlar konusunda bilgilendirildi.

Öğrencilere Terör Örgütleri ve Zararları Anlatıldı

Cumhuriyet Üniversitesi Koyulhisar Meslek Yüksek Okulunda, Sivas İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli ekipler ve Koyulhisar İlçe Amirliğinde görevli ekiplerin birlikte düzenlediği bilgilendirme toplantısında öğrenciler ile bir araya gelindi. El Ele Güvenli Geleceğe adı verilen proje kapsamında üniversitenin kampüs alanında bir bilgilendirme standı kuruldu. Üniversite öğrencileri terör örgütlerinin öğrenciler üzerindeki olumsuz etkileri ve onlara verecekleri zararlar konusunda bilgilendirildi.

Emniyetin ilgili birimleri tarafından öğrenci ve ailelerine terör örgütlerinin kendilerine nasıl eleman kazandıklarının yanında uyuşturucu madde bağımlılığı ve kullanımına karşı alınması gereken önlemler ile yasa dışı bahis ve dolandırıcılık suçları ile ilgili de bilgiler verildi.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi