Obradoviç dönemi Fenerbahçe’de sona erdi

Obradoviç dönemi Fenerbahçe’de sona erdi
10:00 - Haziran 24 2020 Çarşamba

Fenerbahçe, Zeljko Obradovic’in sözleşme uzatma teklifini kabul etmediğini açıkladı. Fenerbahçe Kulübü tarafından yapılan açıklamada, Sırp koçunun talebi üzerine yolların bir sonraki sezon için ayrıldığı belirtildi. Kararın tamamen Obradoviç tarafından verildiği ve başarıları için 60 yaşındaki koç sayesinde dilek iletildi.

Fenerbahçe’nin konuyla ilgili yaptığı açıklama şu şekildedir:

“Bilindiği gibi değerli koçumuz Zeljko Obradovic geçen hafta İstanbul’a geldi ve Başkanımız Ali Koç ve Başkan Vekili Semih Özsoy ile yeni sezonun planlanması için bir araya geldi. Müzakerelerin ardından koçumuz geçen Cuma ülkesine döndü ve istedi ailesiyle görüştükten sonra son kararını vermek.

Maalesef, bugün itibariyle koçumuzun cevabını kulübümüze gönderdiğini ve bir yıl boyunca bir takım çalıştırmamaya karar verdiğini belirtmek isteriz.

2013-2014 sezonunda Fenerbahçe ailesine katılan ve 2017 yılında EuroLeague şampiyonasını kazanan çok sayıda başarının mimarı olarak, adını tarihinde altınla yazan değerli teknik direktör Zeljko Obradovic’in bu kararına saygı duymalıyız. kulübümüz.

Fenerbahçe’nin bir efsanesi olan Zeljko Obradovic, bize getirdiği başarılar ve tarif edilemeyen mutlulukla her zaman ailemizin bir parçası olmaya devam edecek. ”

ALAKALI HABERLER

Obradovic: ‘Bir yıl koçluktan ara vermeye karar verdim’

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi