Obezite ameliyatları uzman ekip işi

Obezite ameliyatları uzman ekip işi
15:50 - Aralık 2 2020 Çarşamba

Obezite ameliyatları ile ilgili bilgi veren doktor Mustafa Atabey, hastanelerinde uygulanan teknik sayesinde ameliyatın hemen ardından hastaların taburcu olabildiğini söyledi.

Sivas’ta bulunan Medicana Hastanesi genel cerrahlarından doktor Mustafa Atabey obezite cerrahisi ile ilgili genel bilgiler vererek, kendi hastanelerinde yapılan obezite ameliyatı ve destek tedavileri sayesinde artık cerrahi işlemden 1 gün sonra hastaların taburcu olabildiğini ifade etti. Doktor Atabey, yıllardır ameliyatlarda kullanılan laparoskopik ve robotik teknikler sayesinde ve deneyimli ekiplerinin ameliyat öncesi ve sonrasında uyguladığı destek ve takip hizmetleri ile birlikte bu başarının sağlandığını belirtti. Hasta konfor programı ismini verdikleri bu uygulama sayesinde esasında büyük bir ameliyat olan obezite cerrahisinin sorunsuz bir şekilde gerçekleştirildiğinin altını çizdi.

Doktor Atabey, obezite cerrahisi yaptırmak isteyen vatandaşların sağlık ekibini çok iyi araştırması gerektiğini sözlerine ekledi.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi