NTV.com.tr Hakkında Detaylı Bilgi

NTV.com.tr Hakkında Detaylı Bilgi
23:28 - Mayıs 25 2020 Pazartesi

Ntv.com.tr internet sitesi bireylerin hızlı ve güvenilir habere erişimini sağlayan bir sitedir. NTV.com.tr Nergis Televizyonu tam adı ile yayın yapan NTV’nin yayınlarının internet ortamı üzerinden aktarılmasını sağlamaktadır.

NTV.com.tr Yayın Başlangıcı

NTV.com.tr yayın başlangıcı 2000 yılına dayanmaktadır. Gelişen teknoloji ve internet ağları üzerinden bilgi servisinin sıkça tercih edilmeye başlanması ile NTV kanalı da internet ortamına geçiş yapmıştır. 1 Kasım 1996’da test yayını yapan ve 8 Kasım 1996 tarihinde de normal yayın ağına geçen NTV kanalının internet desteği olan site üzerinden birçok haber içeriğine erişim mümkündür. 17 Ocak 2016 yılında HD yayına başlayan kurum 1996 – 1999 yılları arasında Nergis Holding bünyesinde yayın yaparken 1999 yılında Doğuş Yayın Grubu tarafından alınmıştır ve günümüzde hale Doğuş Yayın Grubu tarafından yayını yapılmaktadır. 1996 – 1999 yıllarında Cavit Çağlar, 1999 – 2001 yılları arasında Ayhan Şahenk sahipliğinde olan televizyon kanalı 2001’den itibaren Ferit Şahenk sahipliğinde yayın hayatına devam etmektedir. Sloganı Türkiye’nin Haber Kanalı olan NTV’nin genel merkezi Maslak, Sarıyer, İstanbul’da bulunmaktadır. Normal yayın akışının yanı sıra NTV radyo ve NTV.com.tr internet sitesi üzerinden de yayın akışı sağlamaktadır.

NTV.com.tr Yayın İçerik Desteği

NTV.com.tr yayın içeriği kanal üzerinde yayınlanan içerikle bağlantılı olarak ilerlemektedir. Süre bazı ve içeriklerinin geniş ağı nedeniyle üretilen ama yayınlanması yapılmayan diğer haberlerde internet sitesi üzerinden sunulmaktadır. Sağlıktan eğitim ve çevre konularına birçok alanda yayın yapmış olan ve Yeşil Ekran ve benzeri özel projeleri bulunan NTV, sosyal sorumluluk bilinci ile yayınlarını somutlaştırarak gerçekleştirmektedir. Birçok farklı alanda yayın sunan NTV, internet sitesi üzerinden de haber içeriklerini desteklemektedir ve bireylere sosyal ağlar üzerinden de içerik sunumu yapmaktadır. Başta güncel haber içerikleri olmak üzere, söyleşiler, yaşam, belgesel ve spor içerikleri yayınlanmaktadır. Güncel konuların ele alındığı TV kanalının yanı sıra birçok kullanıcıya içeriğin ulaştırılabilmesi için sosyal medya ve internet sitesi üzerinden de yayın yapılmaktadır. NTV.com.tr internet adresi üzerinden istediğiniz konu hakkında güncel haberlere erişebilir farklı haber türlerine göre tercihte bulunarak ilgilendiğiniz alanla ilgili haberlere erişim sağlayabilirsiniz.

NTV.com.tr İçerik Özellikleri

NTV.com.tr içerik özellikleri günlük olarak düzenlenmektedir. Yayın akışı için izlenilen güne başlarken, haber merkezi, günün içinden gibi programlarda yer alan içerik, internet sitesi üzerinden farklı başlıklar altında yayınlanmaktadır. Birçok alanda içerik paylaşımı yapılan internet sitesinin ana ekranında gündem ile ilgili en alakalı konuları içeren başlıklar yer almaktadır. Site menüsüne tıklayarak güncel, yaşam, teknoloji, sağlık, ekonomi, kültür ve sanat, hava – yol ve spor gibi birbirinden farklı başlıklar üzerinden bilgi edinmek istediğiniz alanla ilgili haberlere ulaşabilirsiniz. Geçmiş haberlere de erişim imkânı sunan site, haber başlığı altında en güncelden başlayarak haberleri sıralar ve bireylerin konu ile ilgili en alakalı haberlere erişmesini sağlar.

NTV.com.tr İnternet Sitesinin Günlük Ziyaretçi Sayısı

NTV.com.tr sitesinin günlük görüntüleme sayısı ortama 1,200,000 olarak belirlenmiştir. Bireylerin kolay ve hızlı bir şekilde istedikleri alanlardaki haberlere erişmelerini sağlayan site sayesinde birçok habere hızlı ve güvenilir erişim imkânı bulunmaktadır. Televizyon kanalı yayınında belirtilen içerikler ve daha fazla haber metinleri, haberi destekleyen video ve fotoğraf içerikleri ile desteklenmektedir. Görsellerle desteklenen haber içeriği kolay kullanılan site ara yüzü üzerinden kullanıcılara sunulmaktadır. 2000 yılında haber üretimi yapmaya başlayan sitenin üst kısmında NTV kanalına bağlanmayı sağlayan canlı izle bölümü bulunmaktadır. NTV.com.tr sitesi ile birçok habere güvenle erişim sağlayabilirsiniz.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi