Never Alone Ücretsiz Hale Geldi

Never Alone Ücretsiz Hale Geldi
12:20 - Kasım 19 2021 Cuma

Never Alone ücretsiz oldu. Oyuncular kısa süreliğine ücretsiz olan bu oyuna sahip olabilir ve hemen deneyim yaşamaya başlayabilir.

Epic Games, her hafta bir veya birden fazla oyunu bedava yaparak kullanıcıları sevindirmeye çalışıyor. 2018 yılının sonunda kurulan firma, o dönemden bu yana her hafta ücretsiz oyun dağıtmaya devam etmekte. Bu hafta yeni bir oyunu daha ücretsiz yapan Epic Games, bu sefer Never Alone’yi bedava olarak oyuncuların karşısına çıkarıyor.

Never Alone Ücretsiz Oldu

24,70 TL değerindeki Never Alone, kısa süreliğine bedava olarak oyuncuları karşılıyor. Oyun, macera tarzı bir oyun olarak yer alıyor. Karakter, büyük bir kar fırtınasının içerisinde yer alıyor. Dünyaya karşı bir tehdit olan bu fırtınanın sebebini öğrenmek için beyaz bir tilki ile yola çıkan karakter, ilginç bir serüvene tanıklık ediyor. Oyunun sunmuş olduğu özelliklerden birisi karakter ile tilki arasında geçiş yapmanın mümkün olması. Eşli mod özelliğini bünyesinde barındıran Never Alone, büyüleyici doğasıyla insanı içine çekmeyi başarabiliyor.

Never Alone Ücretsiz

Never Alone ücretsiz bir şekilde yer alıyor fakat bazı oyuncular oyunun nasıl alınıp oynanacağını merak edebilir. Oyunu oynamak isteyen bir kişinin Epic Games hesabına sahip olması gerekiyor. Hemen Epic Games Store’a girerek buradan bir hesap oluşturulmalı veya hesaba giriş yapılmalı. Bu aşamadan sonra yapılması gereken ana sayfada oyunun bulunduğu sayfayı açmak. Sonrasında oyunu kütüphaneye eklemek. Epic Games Launcher ile birlikte oyun oynanabiliyor.

Oyunun en düşük sistem gereksinimleri için Windows 7 işletim sistemi, Intel Core 2 Duo E4500 veya AMD Athlon 64 X2 5600+ işlemci, 2 GB RAM, 3 GB depolama alanı, DirectX 9.0c ve NVIDIA GeForce 240 GT veya AMD Radeon HD 6570 ekran kartı gerekiyor. Oyunun önerilen sistemleri için Windows 11 işletim sistemi, Intel Core 2 Quad Q9550 veya AMD Phenom II X4 955 işlemci, 4 GB RAM ve NVIDIA GeForce GTX 650 Ti veya AMD Radeon HD 7790 ekran kartı gerekiyor.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi