Nethaber.com Hakkında Detaylı Bilgi

Nethaber.com Hakkında Detaylı Bilgi
17:14 - Haziran 3 2020 Çarşamba

Nethaber.com haber sitesi Nethaber yayıncılık adına işlerini yürütmektedir. Yayıncılığın genel müdürü Süleyman ÖZIŞIK, genel yayın yönetmeni Mehmet ÖZIŞIK, yayın ve marka danışmanı Sadık ALBAYRAK olarak görev yapmaktadırlar. Nethaber Ankara temsilciliğini yürüten Hatice KÜBRA ÖZDEMİR, yeni gelişmeleri ve değişimleri yakından takip etmektedir. Nethaber web sitesinde yayınlanan içerik ve videoları yayıncılığın video tasarımcısı Ersin ÇETİNTAŞ yapmaktadır. Ayrıca yayıncılığa ait Grafik tasarımları ise Aytekin ARIKAN ’a aittir. Yayıncılığın bilgi işlem ve teknik sorumlusu Evren PEKÖZ, hukuk danışmanları ise Av. İlknur TÜRKER ve Av. Aslıhan AKEL KARACA’dır. Web sitesi hakkında yazılım geliştirme ve sistem destek sorumlusu BilginPRO firması tarafından yürütülmektedir.

Nethaber.com Haber Başlıkları Nelerdir?

Nethaber.com haber başlıkları herkesin ilgisini çekebilecek en yeni gelişmeler ve olayları konu almaktadır. Haber başlıklarının altında yüzlerce haber içeriği bulunmaktadır. Haberleri titizlikle hazırlayan yayıncılık ekibi en doğru ve en yeni gelişmeleri okuyucusuna hızlı bir şekilde ulaştırmayı hedeflemektedir. Haber sitesinde yer verilen konu başlıkları şu şekilde sıralanabilir:

  • Siyaset,
  • Çalışma Hayatı,
  • Ekonomi,
  • Dünya,
  • Sağlık,
  • Teknoloji,
  • Spor,
  • Eğitim,
  • Otomobil,
  • Magazin,
  • Medya,
  • Kültür Sanat konuları altında yüzlerce haberi okuyucusuna ulaştırmaktadır.

Haber konu başlıklarının yanında foto galeri ve video galeri sayesinde okuyucular haberler hakkında detaylı bilgi sahibi olabilir. Okuyucu web sitesinden giriş yaptığında haberler hakkında yayınlanan galeride gezinti yapabilir ve en doğru haberin detaylarını fotoğraf veya videolardan inceleyebilir. Haber sitesinde ayrıca hava durumu hakkında bilgi verilerek kullanıcının bilgilenmesi sağlanır. Yine haber sitesinde uzman yazarların yorumlarına yer verilerek okuyucusunun bakış açısının genişletilmesi ve haberler hakkında daha fazla detay öğrenebilmesine olanak tanınır.

Nethaber.com Reklam Nasıl Verilir?

Nethaber.com haber sitesine reklam vermek için yayıncılığın ilgili birimleri ile görüşme sağlanmalıdır. Yayıncılığın mail adresleri kullanarak bilgi sahibi olunabilir. Reklam konuları hakkında detaylı bilgi ve fiyat almak isteyen kişiler öncelikle firmanın yetkilisine reklam konusundaki tüm istek ve görüşlerini bildiren ayrıntılı bir yazı yazmalıdır. İstek ve görüşler Nethaber.com ekibi tarafından incelenir ve en kısa sürede geri dönüş yapılır. Ayrıca Nethaber Facebook, Twitter ve İnstagram adresleri üzerinden iletişim sağlanabilir.

 

Nethaber.com Gündem

Nethaber.com gündem gelişmelerini yakından takip ederek tüm yeni olayları haber sitesine konu almaktadır. Dünya ve ülkeden yeni gelişmeleri güvenilir kaynaklarından edindiği bilgiler ışığında harmanlayarak okuyucusuna ulaştırmaktadır. Haber niteliği taşıyan ve toplum için yararlı olabileceği tüm yeni gelişmeleri en tarafsız ve yansız şekilde okuyucusuna sunmaktadır. Haber sitesinde Dünya’dan sıcak gelişmeleri yakından takip eder ve tüm diğer haber sitelerinden önce okuyucusuyla buluşturmaktadır. Hızlı ve doğru bir haber anlayışı prensibi ile haberlerini yapmaya devam eden Nethaber.com web sitesi üzerinden gündemin dışında daha birçok merak edilen soruların cevabı bulunabilir. Nethaber.com gündemini takip eden okuyucular herkesten önce habere en doğru şekilde ulaşmaktadır. Nethaber.com ekibi zengin içerik ve görselleri ile haberlerini ayrıntılı inceleme fırsatını sunmaktadır. Haberlerinde video ve fotoğraflar ile okuyucusunu daha fazla bilgi sahibi yapmaktadır. Yedi gün yirmi dört saat gelişmeleri takip ederek okuyucusuna en zengin haberleri yapan ekip konusunda uzman ve tecrübeli kişilerden oluşmaktadır.

Nethaber.com İletişim Bilgileri Nelerdir?

Nethaber.com iletişim bilgileri ihbar hattı olarak kullanılmaktadır. Haber niteliği taşıyan veya önemli gelişmeleri vatandaşlar haber sitesinin ihbar hattı üzerinden bildirebilir. Nethaber tüm ihbarları değerlendirir ve haber değeri olan bir durum karşısında detaylı bilgi sağlayarak haber sitesinde olayı okuyucusuyla paylaşır. Nethaber yayıncılığa ait iletişim bilgileri şu şekilde sıralanabilir:

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi