Neon Abyss Bedava Oldu

Neon Abyss Bedava Oldu
11:02 - Aralık 18 2021 Cumartesi

60 TL değerindeki Neon Abyss bedava oldu. Oyuncular hemen bu fırsatı kaçırmadan ücretsiz olan oyunu kütüphanesine kurabilir ve oyunu deneyimleyebilir.

Günümüzde Ubisoft, Steam ve Microsoft Store gibi oyun satışı yapan pek çok firma bulunuyor. Bazı firmalar indirimli oyun kampanyaları sunarken bazıları ücretsiz oyun kampanyalarına ağırlık vererek oyunların oyunu deneyebilmesini sağlıyor. Her oyuncunun bütçesi yeterli olmayabilir. Bundan dolayı ücretsiz veya indirimli oyun kampanyaları çok iyi takip edilmeli ve buna göre hazırlık yapılmalı. Epic Games Store, sunmuş olduğu bedava oyunlar sayesinde öne çıkan önemli firmalardan birisi.

Neon Abyss Bedava!

Neon Abyss, iki boyutlu bir platform oyunu olarak bizleri karşılıyor. Windows tabanlı bu oyun aksiyon dolu ve görsel şölenin bol bol yaşandığı grafikler ile önümüze çıkıyor. Silaha sahip oyuncu her attığı mermide farklı görsel şölen sunabiliyor. Oldukça eğlenceli bir oyun olan Neon Abyss, eleştirmenlerden de oldukça yüksek bir puan almış durumda. Genişleme paketlerine ev sahipliği yapan bu oyunun oyuncuların çoğu tarafından beğenildiğini de söylemek istiyoruz.

Neon Abyss Bedava

Oyunu oynamak için öncelikli olarak Epic Games Store web sitesine girip bir hesap sahibi olmak gerekiyor. Hesaba giriş yaptıktan sonra ana sayfada oyunu bulup veya arayıp kütüphaneye eklemek mümkün. Eğer bir kullanıcı hesabı bulunmuyor ise yeni hesap açıp oyun alınabiliyor. Oyun ücretsiz bir şekilde alındıktan sonra hemen Epic Games Launcher’i kurup oyun da bu uygulama üzerinden kurulduktan sonra oynanmaya başlanabiliyor.

Neon Abyss bedava olsa da bazı kullanıcılar oyunun nasıl bir sistem istediğini merak edebiliyor. Aslına bakarsak oyun çok büyük bir sistem istemiyor. Oyunun en düşük sistem gereksinimleri arasında Windows 7 64 bit işletim sistemi, Intel Core 2 Duo E6320 işlemci, 2 GB RAM, NVIDIA GeForce 7600 GS ekran kartı ve DirectX 11 desteği belirtiliyor. Önerilen sistem gereksinimlerini incelediğimizde Windows 10 işletim sistemi, Intel Core i5-2500K veya AMD FX 6300 işlemci ve 4 GB RAM gerekiyor. Bu özellikler ile birlikte oyun rahatlıkla oynanabiliyor.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi