Namaz kılarken kamyonundan 21 bin lira çalındı.

Namaz kılarken kamyonundan 21 bin lira çalındı.
09:00 - Aralık 11 2020 Cuma

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Çukurova ilçesine bağlı 100. Yıl mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre Mersin’in Tarsus ilçesinde yaşayan Mehmet Oktay (56), Adana’daki borcunu ödemek için bankadan 21 bin lira çekti. Oktay, daha sonra namaz kılmak için 100. Yıl Mahallesi’nde bir camiye gitti. Kamyonetini caminin yanına park etti. Oktay camiden çıktığında minibüsünün iki kapı camının da kırıldığını fark etti. Torpido gözünü hemen kontrol eden Mehmet Oktay,

21 bin liralık parasını yerinde bulamadı. Oktay polisi aradı ve parasının çalındığını bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, tır üzerinde parmak izi çalışması yaptı.

Borcunu ödemek için bir banka aracılığı ile başkasından para aldığını, Tarsus’ta yaşadığını ancak namaz vakti geldiği için en yakın camiye geldiğini belirten Mehmet Oktay, giderken parasının çalındığını fark ettiğini belirterek, ben bulacak gücü yok. Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. “Çok zor bir durumdayım” diye gözleri doldu. Polis, şüphelileri veya şüphelileri yakalamak için operasyon başlattı.

Serkan Çetinkaya

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi