Mynet.com Hakkında Detaylı Bilgi

Mynet.com Hakkında Detaylı Bilgi
23:29 - Mayıs 25 2020 Pazartesi

Mynet.com birçok alanda haber içeriğine ulaşabileceğiniz, kullanıcı yorumları ile haberlere eleştirel bir gözle bakabileceğiniz bir sitedir. Farklı alanlarda bilgilendirme ve tanıtım özellikli içerikler üreten Mynet.com sitesi üzerinden birçok alan hakkında bilgi edinebilir, bu bilgileri deneyimleyen insanların yorumlarından faydalanabilirsiniz.

Mynet.com Site Özellikleri

Mynet.com sitesi ilk Türkçe yayın yapan internet platformudur. 1999 yılında kurulan sitenin birçok takipçisi bulunmaktadır. 1999 yılının mart ayında Emre Kurttepeli tarafından kurulan internet sitesi birçok alanda içerik üretiminde bulunmuş ve farklı kitlelere ulaşım sağlamıştır. 2014 yılı itibari ile 15,8 milyon kullanıcıya hizmet vermiş olan sitesi Türkiye’nin %49 internet kullanıcısı tarafından kullanılan ve tercih edilen bir internet sitesidir. Birçok farklı alanda içerik sunmakta olan sitenin günümüzde otuzdan fazla içerik başlığı ve servis özelliği bulunmaktadır. Farklı alanlarda kaliteli ve güncel haberler yaparak kullanıcılarına sunan site, yurtdışında da haber ağı olarak çokça tercih edilen bir haber sitesidir ve ilk dört yüz internet sitesi içinde yer almaktadır. 2014 yılı aralık ayında elde edilen verilere göre 35 milyonun üzerinde ziyaretçi tarafından kullanılmış olan site birçok habere kola yerişim imkânı sunmaktadır. Kolay kullanıma sahip olan ara yüzü ve ihtiyaç duyulan birbirinden farklı içerik başlığı ile bireylere istedikleri haberlere kolay ve hızlı bir şekilde ulaşma imkânı sunmaktadır.

Mynet.com Site İçerik Özellikleri

Mynet.com içerikleri günlük olarak güncellenmekte ve ülke gündeminde ye alan en önemli gelişmeler site içerisinde kullanıcılara sunulmaktadır. Bireylerin istedikleri habere kolaylıkla ulaşmasını sağlayan Mynet.com, ana sayfasında güncel olaylara ilişkin tablo ve verileri paylaşarak gündemin yakından takip edilmesini sağlamaktadır. Sayfanın en üst bölümünde farklı içerik başlıklarını sunan haber sitesi ayrıca sol bölümde yer alan üç yatay çizgi ile menü bölümüne geçip menü bölümünde yer alan haber, spor, finans, video, yemek, oyun, kadın, magazin, trend, sinema, seyahat, eğitim, e mail, astroloji, hava durumu, galeri, otomobil ve benzeri farklı içerik başlıklarına erişmenizi sağlamaktadır. Gündeme göre farklı veri tablolarını da sunan sitenin özel yurt haberlerinin bulunduğu bir bölümü de bulunmaktadır. Haber içeriklerini yatay olarak farklı başlıklar içinde ana sayfa üzerinden sunan internet sitesi ayrıca İstanbul için hava durumu ve son dakika haberlerini de şerit haber şeklinde sunmaktadır.

Mynet.com Site Kullanımı

Mynet.com kullanımı hızlı ve sade ara yüzü sayesinde kolaydır. Birçok kullanıcı tarafından tercih edilen siteye giriş yaparak menü bölümünden veya ana sayfayı gezerek istediğiniz haber içeriklerine ulaşabilir, üye girişi yaparak haberler hakkındaki sorularını ve yorumlarınızı iletebilirsiniz. Mobil uygulaması ve farklı platformlar üzerinde de hesabı bulunan site, farklı kullanıcılara uygun geniş bir içerik üretim yelpazesine sahiptir. Türkiye’deki internet kullanıcıları taraflıdan sıkça kullanılan site, oyun, ticaret, spor, astroloji, günlük yaşam gibi birçok alanda içerik üreterek bireylerin tüm ihtiyaçlarına uygun kullanım sunmaktadır.

Mynet.com Haber İçeriğinin Sunulduğu Diğer Platformlar

Mynet.com sosyal medya platformları üzerinde de hesabı bulunan bir internet sitesidir. 5 milyondan gazla aktif sosyal medya kullanıcısına sahip olan internet sitesi, Facebook, Twitter ve Instagram gibi popüler sosyal medya ağları üzerinden de haber içeriklerini paylaşmaktadır. Ücretsiz üyelik ile haber bildirimleri alabileceğiniz site, ayrıca üyelik ile haber içeriklerine eleştiri ve yorum yapmanızı sağlamaktadır. Mobil uygulaması bulunan internet sitesinin Facebook, NBC, TRT ve BBC gibi global markalar ile anlaşmaları bulunmaktadır. Dünya genelinde Facebook uygulama geliştiricisi olan Mynet.com ilk 50’ye girmiş ilk Türk firmasıdır.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi