Muhsin Yazıcıoğlu Anı Evine Anlamlı Hediye!

Muhsin Yazıcıoğlu Anı Evine Anlamlı Hediye!
13:14 - Temmuz 14 2022 Perşembe

Şehit Genel Başkan Muhsin Yazıcıoğlu Anı Evine teslim edilen montun hikayesi dinleyenleri gözyaşlarına boğdu!

Muhsin Yazıcıoğlu’nun Sivas’taki bir miting sırasında üşüdüğünü fark ettiği Yaşar Türkmen’e ‘’Sen üşüme ben üşürüm’’ diyerek hediye ettiği mont, anı evine teslim edildi. Yaşar Türkmen kendisine Muhsin Yazıcıoğlu tarafından hediye edilen montla birlikte gömülmek istediğini yakın akrabalarına iletmişti. Bilindiği üzere Muhsin Yazıcıoğlu; helikopterler seyahati sırasında helikopterin düşürülmesi neticesiyle şehit olmuştu.

Yaşar Türkmen; şehit genel başkan Muhsin Yazıcıoğlu’ndan kendisine hatıra kalan monta gözü gibi bakmıştı. Hatta hediye edilen bu mont için kendisine yüklü miktarda paralar da teklif edilmişti. Bütün teklifleri geri çeviren Türkmen, öldüğünde bu montla birlikte gömülmek istiyordu. Geçtiğimiz günlerde Yaşar Türkmen’in vefat etmesi sonrasında ailesi, Muhsin Yazıcıoğlu’nun hatırası olan bu montu Sivas – Şarkışla’da bulunan anı evine teslim etti.

Yaşar Türkmen’in Ailesi Anı Evini Gezdi

Yaşar Türkmen’in ablası; Esma Tapan, eniştesi Rüştü Tapan ve eşi Güldane Türkmen, Muhsin Yazıcıoğlu’nun hediyesi olan montu anı evine teslim ederken duygu dolu anlar yaşadılar. Sonrasında anı evini gezerek; Muhsin Yazıcıoğlu’nın doğduğu evi de gezen Yaşar Türkmen’in ailesi; İnşallah Muhsin Başkanla Yaşar Türkmen diğer tarafta buluşurlar da üşümezler, diye açıklama yaptılar. Öte yandan Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı olan Faruk Şahbaz da montu anı evine teslim eden Türkmen’in ailesine teşekkürlerini iletti.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi