Muharrem İnce’den önemli açıklamalar

Muharrem İnce’den önemli açıklamalar
12:00 - Ağustos 13 2020 Perşembe

Muharrem İnce’nin yorumlarından satırbaşları:

“Herkes konuştu. Bilmek ya da bilmemek konuştu. Şimdi Muharrem İnce konuşacak.”

“Ülkemizde enerji sorunu yok, enerji yönetimi sorunu var.”

“CHP tarihinde ilk defa Meclis Grubu Başkan Yardımcıları seçilmiyor. Başkan onları atıyor.”

“Kongrelerimizde 5 dakika konuşma için büyük çaba sarf etmek gerekiyor. İlerlemiş yaşına rağmen Cumhurbaşkanımız İsmet İnönü günlerce kongreyi takip etti. Şimdiki Cumhurbaşkanımız kendi konuşmasını yaptı ve sahayı terk etti.”

“CHP’den ayrılırken dilekçe ile çıkamazsınız. Gitsem bile CHP’yi kurtarmak için gideceğim.”

“Türkiye’nin sorunları sağduyuya ve ortak değerlere sarılmak zorunda kalacak. Türkiye seçeneklerden yoksun değil. Türk seçmeninin yüzde 80’i değişken. 50 artı 1’de seçimin mümkün olduğuna inanıyorum.”

“Bugün başladığımız hareketin adı ‘Bin Günde Vatan Hareketi’dir. Kadrosu önemli kişilerden oluşuyor. Zafer hazırlanıyor. Kadromuzla ve söylemimizle zafere hazırlanıyoruz. Bu hareket gücünü elinden alacak. ulusumuz.”

“Sivas Kongresi’nin yıldönümünde 4 Eylül’de Sivas’ta olacağız ve taşra hareketini başlatacağız. Hareketimizde asla Atatürk’ün düşmanı olmayacak. Hareket akla ve bilime dayanacak, şiddetle karşı çıkacak. ırk, dil, din ayrımı. ”

“Bütün bunlar bir Cumhuriyet hocasının söylediği gibi değil. Bunun için milletin talepleri var. Çok kısa sürede sizlere tanıtacağım ve alanında uzman arkadaşlarımızla yola çıkacağız.”

“Seçim gecesi nerede olduğumu söyleyeyim. Televizyonda Kemal Bey reklamı benim için bir reklam. Neden Yahu Kemal Bey’in reklamını yapıyorsun, Kemal Bey aday değil. Moralimi bozmak için ellerinden geleni yaptılar. Bana yakın isimler göstermediler, yaptılar, onlara sordum: ‘Ne yapıyorsun bilgi ver’ Bana bilgi vermiyorlar YSK’ya yazdım 13 bin sandıkta CHP gözlemcisi yok. 4 milyon oy alıyor. CHP 4 milyon oy bıraktı. ”

“Krizi yanlış yönetmiş olabilirim (2018’de yapılan Cumhurbaşkanlığı Seçimi ile ilgili olarak). Bana ‘Neredeydin?’ Diye soranlardan özür dilerim. 4 milyon oy gözetimsiz kaldı. Belgeyi aldım.”

“CHP iktidara giderken neden Muharrem İnce yaptı?” Diyenlere sesleniyorum. CHP iktidarı demek Cumhurbaşkanı’nın mevcut rejimin Cumhurbaşkanı olduğu anlamına geliyor. Genel Başkanımızın böyle bir iddiası var mı? ? Öyle olduğunu sanmıyorum. ”

“Şimdi Ulusun İttifakından Halk İttifakına mı geçiyorum?” Hayır “. Futbol kuralları ile basketbol oynayamazsınız. Parlamenter sistem farklı, 50 artı 1 farklı. Parlamenter sistemde bölünme var. 50 artı 1’de bölünme yok. Söylenen sözler doğru değil. . ”

“Anketlerden memnun değilim. Oranlar 50 artı 1 olursa sevinirim.”

“(37. Olağan Kongre hakkında) Biz çocuk muyuz. 40 yıldır siyasetin içindeyiz. Delegelerin yanında oturmak benim için bir onur. Beni nereye koydukları önemli değil. Önemli olan budur. dışarı çıktığımda milletin gönülleri. Arkadaşlarım buna çok kızdı ama ben hiç giymedim. “

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi