Müezzin, boynundan bıçaklayan karısını boğdu

Müezzin, boynundan bıçaklayan karısını boğdu
11:00 - Eylül 5 2020 Cumartesi

Olay, Kocaeli’nin İzmit ilçesine bağlı 28 Haziran Mahallesi Eski İstanbul Caddesi üzerindeki bir şantiyede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İzmit ilçesinde bir camide müezzin olarak çalışan ZG (40) ile boşanmak üzere olan din görevlisi eşi Özlem G. (39) arasında tartışma çıktı. Ortaya çıkan tartışma bir kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Özlem G., aldığı bıçakla ZG’yi boynundan bıçakladı. Bunun üzerine yaralanan ZG, Özlem G.’yi boğarak öldürdü.

Saatler sonra polisi aradı ve cinayeti itiraf etti

Olayın ardından saatlerce evde yaralı olarak bekleyen ZG, sabah saatlerinde polis ekiplerini arayarak karısını öldürdüğünü itiraf etti. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa bir süre sonra olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde Özlem G.’nin öldüğü belirlendi. Evinde yaralanan ZG, olay yerine gelen ilk müdahalenin ardından polis ekipleri eşliğinde Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırıldı.

Karısını çocukları uyurken öldürdü

Olay yerine gelen polis ekipleri ve Cumhuriyet savcısı tarafından yapılan incelemelerin ardından Özlem G.’nin naaşı Kocaeli Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Öte yandan ZG ile Özlem G.’nin daha önce kavga ettiği ve Özlem G.’nin kocasından şikayet ettiği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Murat Canber

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi