Minik yürekler oyuncaklarını arkadaşlarıyla paylaşıyor

Minik yürekler oyuncaklarını arkadaşlarıyla paylaşıyor
16:06 - Mart 30 2019 Cumartesi

Sivas Valiliği’nin öncülüğünde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “2023’e Doğru Eğitimde Değişim Dönüşüm Hareketi” projesi kapsamında “Birlikte Oynayalım” sloganıyla köy okullarında okuyan öğrencilere hediye edilmek üzere oyuncak toplama kampanyası başlatıldı.

Hazırlanan etkinlik kapsamında Nene Hatun Anaokulunu ziyaret eden Vali Salih Ayhan’ın eşi Zeynep Akkiraz Ayhan, sınıfları gezerek hediyelerini paketleyen öğrencilere oyuncakların paketlerinin hazırlanmasında yardım etti. Köy okullarındaki çocuklara hediye edilecek oyuncakları, miniklerle beraber hazır hale getiren Akkiraz Ayhan, özenle paketlenen oyuncakları, öğrencilerle birlikte oyuncak toplama sandığına bıraktı.

Zeynep Akkiraz Ayhan, bu hediyelerin verileceği öğrencilerimizin mutluluğuna değinerek, “Paylaşmanın gücü, hediyeleşen minik öğrencilerimize işleyecek. Oyuncaklarını gönderen çocuklarımız paylaşmanın değerini anlayacaklar, hediyeleri alan çocuklarımız ise kardeşliği ve sevinci hissedecekler. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Oyuncak hediyelerinin hazırlanması amacıyla düzenlenen programa, İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı ve eşi Elif Savaşçı ile İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hülya Bozbıyık ve Nene Hatun Anaokulu idarecileri ile öğretmenleri de katıldı.