Minibüs İzmir’de kaza yaptı; Kasasındaki sebze ve meyveler yola serpilmiş

Minibüs İzmir’de kaza yaptı; Kasasındaki sebze ve meyveler yola serpilmiş
10:00 - Ekim 7 2020 Çarşamba

Edinilen bilgiye göre kaza, Ege Üniversitesi İzmir Çevre Yolu’nda 07.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Talip Ş yönetiminde süt ürünleri taşıyan Isuzu marka 35 TNG 77 plakalı kamyonun lastiği. Araç sürücüsü Talip Ş. (24), yönetimi altındaki minibüsü yolun sağına çekerek, lastik patladığı için yol yardım ekiplerini aradı. Olay yerine gelen ekipler, kamyonun lastiğini değiştirdikten sonra ayrıldı. Yine minibüsüne bindikten sonra Talip Ş., Baran K. yönetimindeki aracını çalıştırdıktan sonra meyve ve sebze yüklü 35 AHV 484 plakalı kamyona Baran K.’nin kamyonunun gövdesi çarpma nedeniyle paramparça oldu.

Karayolu üzerinde serpilmiş sebze ve meyveler

Öte yandan kaza yapan 35 TNG 77 plakalı kamyonda bulunan meyve ve sebzeler karayoluna dağıldı. Kazayı gören diğer araç sürücüleri, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine kaza yerine gelen karayolu polisi çevre güvenliğini sağladı. Kazada yaralanan Baran K. adlı sürücü, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Öte yandan yola dağılan metal aksam, meyve ve sebzeler karayolu ekiplerinin çalışmaları ile temizlendi. Kaza nedeniyle Bornova yönünden Karşıyaka yönüne giden karayolu üzerinde trafik yoğunluğu yaşandı.

Kaza geçiren sürücü o anı anlattı

Lastiği patlayan aracın sahibi Talip Ş. Kaza anını anlattı. Survivor Talip Ş., “Lastiğim patlamıştı, yol kenarındaydım ve lastik dükkanını aradım. O sırada lastik dükkanı geldi. Lastik şoförü gelmeden araçtan indim. Diğer sürücüleri de uyardık. Yol kenarına duba koyarak bana çarpma sesini duydum. Aşağı indim adama doğru koştum başı kanıyordu su verdim müdahale ettim sonra trafik ekipleri geldi. Olay bunda gelişti yol “dedi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Ali İhsan Çiftçi

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi