Minecraft İzlenme Sayısı Rekorlar Kırıyor

Minecraft İzlenme Sayısı Rekorlar Kırıyor
11:16 - Aralık 16 2021 Perşembe

Minecraft izlenme sayısı rekor kırarak büyük bir artış yaşadı. Yaşanan bu durum kullanıcıların dikkatini çekerken bir paylaşım geldi.

Minecraft, günümüzün en popüler oyunlarından birisi olmakta. Her geçen gün popülerliğine popülerlik katan oyun ortaya koydukları ile insanların da ilgisini çekiyor. Yakın zamanda Minecraft Live etkinliği ile yeniliklerden söz eden Mojang, şimdi de YouTube kanalında paylaşmış olduğu bir videoda yeni bir rekordan söz etti. Buna göre Minecraft, YouTube’da çok ciddi bir izlenme artışı elde etti.

Minecraft İzlenme Sayısı Rekor Kırdı

Minecraft oyunu, YouTube’da en çok izlenen videolar arasında yer alıyor. YouTube verilerine göre Minecraft oyunu ile ilgili videolar YouTube’da 1 trilyonun üzerinde izlendi. Minecraft videolarının 1 trilyondan fazla izlenmesi ile birlikte Mojang Studios, kendi kanalında bir kutlama videosu yayınladı. Videoda farklı bir konsept yapmaya çalışan ekip, güzel bir çalışma ortaya koymuş oldu. Pek çok kişi Mojang Studios’ta yayınlanan videoya olumlu tepkiler gösterdi.

Minecraft İzlenme Sayısı

Minecraft izlenme sayısı bu kadar çok yükselmişken Minecraft ile ilgisi olmayan pek çok kişi Minecraft oyununun neden bu kadar çok popüler olduğunu merak ediyor. Minecraft’ın dünya çapında en popüler oyunlar arasında yer almasının pek çok nedeni var. Bunlardan birisi oyunun hayal gücünü sınırlamıyor oluşu. İnsanlar aklına ne geliyorsa onu yapabiliyor ve bu şekilde oynayabiliyor. Bir oyuncu ister şehir kurabiliyor, ister mimari tasarımlar yapabiliyor isterse mini oyunlar oynayabiliyor. Bu durum Minecraft oyununun daha çok popüler olmasını sağlıyor.

YouTube’da Minecraft videolarının popüler olmasının ve bu oyunun bolca oynanmasının bir diğer nedeni kod desteğinin bulunması. Oyuncular kod desteği sayesinde oyunu istediği bir şekilde geliştirebiliyor, farklılıklar katabiliyor. Modlar, bir oyunun daha keyifli geçmesini sağlar ve oyuna farklı özellikler ekler. Örneğin oyuncular isterse oyuna elektrik sistemleri ekleyebilir, yeni arabalar üretebilir veya farklı biyomlar oluşturabilir. Bu gibi pek çok neden ile simülasyon tarzı olan Minecraft oyunu kısa sürede büyük bir popülerliğe ulaşmış durumda.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi