Mimarlık Fakültesi Öğrencisinin Fotoğrafçılık Tutkusu!

Mimarlık Fakültesi Öğrencisinin Fotoğrafçılık Tutkusu!
14:33 - Mayıs 10 2022 Salı

Sivas – Cumhuriyet Üniversitesinin Mimarlık Fakültesinde okuyan Mustafa Aslan, okul dışındaki vaktini fotoğrafçılığa ayırıyor!

Bazen bir kare fotoğraf için dahi günlerce beklediğini ifade eden Mimarlık Fakültesi öğrencisi, fotoğrafçığın fazlasıyla sabır istediğini vurguluyor. Üniversite eğitimi dışındaki hemen tüm vaktini fotoğrafçılığa ayıran Mustafa Aslan, özellikle yaban hayvanlarını görüntülemek konusunda mesai harcıyor. Şimdiye kadar 250’den fazla kuş türünü görüntülemeyi başaran Mustafa Aslan, bu işi yaparken kamuflaj teknikerini de uyguluyor.

1 Kare İçin Saatlerce Bekliyor!

Kimi zaman bir tek kare için saatlerce hatta günlerce beklediğini ifade eden Mustafa Aslan, vaşak görüntülemeyi başaran fotoğrafçılar arasında yer alıyor. Bunun için tam 2 yılını ayıran fotoğrafçılık tutkunu öğrenci şimdiye kadar 13 kez farklı vaşakları görüntülemeyi de başardı. 25 yaşında olduğunu ifade eden mimarlık öğrencisi tam 5 yıldır bu alana yoğunlaştığının da altını çiziyor. Öte yandan fotoğrafçılık tutkunu öğrenci gelecekte kitap çıkarmayı planlıyor.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi