Sivaslı şehidin ailesinden Milli Dayanışma Kampanyasına destek

Sivaslı şehidin ailesinden Milli Dayanışma Kampanyasına destek
15:57 - Mayıs 4 2020 Pazartesi

2016 yılında Van’da şehit düşen Sivaslı Uzman Çavuş Talha Emre Zileligil’in ailesi “Biz bize yeteriz Türkiyem” sloganı ile başlatılan Milli Dayanışma Kampanyasına bin liralık destekte bulundu.

Sokağa çıkma yasağından dolayı evlerini terk edemeyen Zübeyde ve Aydın Zileligil çifti Sivas Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünün Şehit Yakınları ve Gaziler birimi ile iletişime geçerek kampanyaya destek olmak istediklerini ve bu kapsamda yardıma ihtiyaçlarının bulunduğunu söyledi. Mehmetpaşa mahallesinde şehit ailesini ziyaret eden görevliler, ailenin verdiği bin lirayı teslim alarak Milli Dayanışma Kampanyası hesaplarına yatırdı.

Şehit Uzman Çavuş Talha Emre Zileligil’in babası Aydın Zileligil yaptığı açıklamada her zaman devletin yanında olduğunu belirtti. Zor günleri yakında atlatma temennisinde bulunan Zileligil, ülkenin içinde bulunduğu durumdan kurtulmak için bu kampanyayı başlatarak zor durumdakilere yardım edilmesine vesile olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a da teşekkür etti.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi