Microsoft Edge Yenilikler ile Kullanıcıları Karşılıyor

Microsoft Edge Yenilikler ile Kullanıcıları Karşılıyor
12:02 - Kasım 24 2021 Çarşamba

Microsoft Edge yenilikler ile birlikte kullanıcıları karşılıyor. Yeni güncelleme ile birlikte kullanıcılar artık daha iyi özelliklerle karşılaşıyor olacak.

Microsoft Edge, Internet Explorer’den sonra karşımıza çıkan bir internet tarayıcısı oldu. Internet Explorer yakın zamanda tamamen tarihe karışacakken Edge ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Pek çok kişi Microsoft’un geliştirmiş olduğu Edge tarayıcısını tercih ederek Edge’in kendine has özelliklerinden faydalanabiliyor. Yeni gelen özellikler Microsoft Edge’nin daha iyi bir hale gelmesine olanak tanıyor.

Microsoft Edge Yenilikler ile Karşımıza Çıkıyor

Microsoft Edge’nin sunmuş olduğu yeni özelliklerden birisi verimlilik modu olarak yer almakta. Birçok kullanıcı pilin hızlı bir şekilde tükenmesinden ve bazı internet sayfalarında kaynak tüketiminin  yüksek olmasından şikayetçi olabiliyor. Bu durum hem pil bakımından hem de performans bakımından çeşitli sorunlara yol açabiliyor. Kullanıcılar Edge’ye eklenen verimlilik modu sayesinde artık daha iyi performans alırken daha uzun pil ömrüne sahip olabilecek. Bu özellik işlemci ve bellek kullanımını daha optimize hale getirmeyi amaçlıyor.

Microsoft Edge Yenilikler

Microsoft Edge, daha önce Google Chrome’a gelen ve artık kendi tarayıcısında da yer alan şifre uyarılarına yer vermeye başlayacak. Bildiğiniz üzere bazen web siteleri veri ihlalleri ile karşılaşabilir ve bazı şifreler çalınabilir. Çalınan şifreler ise bir veri tabanında tutulur. Microsoft Edge, şifre veri tabanında eğer çalınan şifreler var ise kullanıcıyı uyarıyor ve bu sayede kişinin bu konuda önlem almasını sağlıyor. Microsoft’un yapmış olduğu en önemli yeniliklerden birisi de bu olarak karşımıza çıksa da bunun kadar önemli bir yenilik daha bulunuyor.

Microsoft Edge yenilikler bakımından kullanıcıları sevindirmeye ve onlara faydalı olmaya çalışmakta. Bundan dolayı internet tarayıcısı fiyat takibi özelliğine de kavuşmuş durumda. Birçok kullanıcı internet üzerinde bir ürün alırken o ürünün fiyatının değiştiğine zaman zaman şahit olmuş olmalı. Edge, fiyat takibini kolaylaştıran bir özellik sunuyor. Bu özellik sayesinde uyumlu sitelerde bir ürün incelerken o ürünün geçmiş fiyatları da görülüyor. Ayrıca kullanıcı isterse fiyat değişikliği uyarısı alabiliyor.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi