MHP Sivas Milletvekili Adayı İlker İpek, Seçim Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor

MHP Sivas Milletvekili Adayı İlker İpek, Seçim Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor
17:06 - Nisan 20 2023 Perşembe

Sivas Milletvekili adayı Av. İlker İpek, seçim çalışmaları kapsamında Sivas’ın işlek caddelerinde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Ziyaretleri sırasında yoğun bir ilgiyle karşılaşan İpek, Sivas’ın yerli ailelerinden ve şehrin her köşesini karış karış gezmekten geri kalmayan bir siyasi aday olarak öne çıkıyor. 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlere kadar Sivas’ta hemen hemen hiçbir kapıyı çalmadan bırakmayan İpek, cadde ve sokaklarda vatandaşlarla sohbet etmeyi de ihmal etmiyor.

İstasyon ve Bağdat Caddeleri ile kahvehaneleri ziyaret eden MHP Sivas Milletvekili Adayı İpek, halkın yoğun ilgisiyle karşılanıyor. Seçimlerin önemine vurgu yaparak konuşan İpek, Türk dünyası ve İslam coğrafyasının umudu olan Türkiye’nin önemine dikkat çekti. Türk düşmanlarının Türklüğe karşı husumet cephesinde yeniden bir araya gelerek bölücüleri yanlarına aldığını belirten İpek, bu duruma karşı Türk milliyetçileri ve ülkücülerin birlikte hareket ederek karşı koyduğunu vurguladı. İpek, Milliyetçi Hareket Partisi ve liderleri Sayın Devlet Bahçeli’nin bu mücadelede önemli bir rol oynadığını da sözlerine ekledi.

İpek, Sivas’ın hak ettiği taşıyabilmesi için TBMM’de daha güçlü olunması gerektiğine inandığını dile getirdi. Mecliste daha da güçlü bir sesle Sivas’ın öz evlatlarının sesini duyurmak için yola çıktıklarını belirten İpek, vatandaşların desteğine ve dualarına talip olduklarını ifade etti.

Ayrıca, Ramazan Bayramı’nın sonuna gelinmesi nedeniyle İpek, vatandaşların bayramını kutladı ve Rabb’in tüm insanlara sağlık, mutluluk ve sıhhat vermesini diledi. Ülkemize, Türk ve İslam coğrafyasına yönelik kötü niyetli düşüncelerin ortaya çıkmasına izin vermemesi için dualarının kabul olmasını temenni etti. Tüm hemşerilerinin Ramazan Bayramı’nı kutlayan İpek, seçim çalışmalarına ara vermeden devam edeceğini belirtti.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi