MHP Milletvekili, Soyer’e gereken cevabı verdi!

MHP Milletvekili, Soyer’e gereken cevabı verdi!
12:03 - Temmuz 28 2019 Pazar

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin’in yaptığı açıklamadan sonra bir açıklamada MHP Milletvekili Ahmet Özyürek’ten geldi. Tunç Soyer’in “Bugüne kadar bu potansiyel yokmuş gibi yaşandı. Sanki Sivas’ta yaşıyormuşuz gibi, sanki Bitlis’te yaşıyormuşuz gibi yaşadık. Oysa İzmir bambaşka bir yaşam kalitesi veriyor” açıklamasından sonra Özyürek, bu açıklamayı hadsizlik olarak nitelendirdi.

TUNÇ SOYER, HADSİZLİK YAPMA!

Soyer’in Sivas için yaptığı açıklamadan sonra tepkilerini dile getiren bir diğer isimde MHP Milletvekili Ahmer Özyürek oldu. Özyürek, yapılan açıklamanın hadsizlik olduğunu dile getirirken, Sivas’ın Selçuklu’ya başkentlik yaptığını ve Osmanlı’sının önemli bir merkezi olduğunu belirtti.

MHP Milletvekili Özyürek, Soyer’i tüm Sivaslılardan özür dilemeye davet ederken, “Sivas’ın havası soğuk, insanları mert ve yiğittir. Sivas Selçuklu’ya başkentlik yapmış, Osmanlı’nın önemli merkezlerinden birisi olmuş ve en önemlisi de Cumhuriyet’in temellerinin atıldığı şehirdir. Atatürk ve arkadaşlarını bağrına basmış bir kenttir. Sivas Anadolu’nun özüdür. Sivas’ı tanımayan Tunç Soyer’i Sivas’ı tanımaya ve tüm Sivaslılardan özür dilemeye davet ediyorum. Haddini bilsin, hadsizlik yapmasın. O Sivas’ı tanımasa da herkes onu çok iyi tanıyor, kim olduğunu çok iyi biliyor” açıklamalarında bulundu.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi