MHP lideri Bahçeli’den Baro’ya yapılan açıklama!

MHP lideri Bahçeli’den Baro’ya yapılan açıklama!
22:00 - Temmuz 8 2020 Çarşamba

Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli örgütlerine bir genelge gönderdi. MHP lideri Bahçeli, Milliyetçi Hareket Partisi’nin siyasetinin dengeli, derin, sabırlı, tutarlı ve kalın çizgilerle harap olmuş zihin ve ahlak sınırları içinde ilkeli olduğunu vurguladı. Bahçeli “nin bağımsızlık birliği, Türkiye’nin kazanacağına inanırsak hedef gelecek için barış dolu.

Her açıdan nitelikli milli partimiz, ülkemiz her sorundan haksız ve sarsılmaz tutum düzeyine haksız bir şekilde katılıyor, Türkiye bu şekilde bir partidir. Yabancı sermayeler yerçekimi alanında yakalanıyor ve siyasi ve ideolojik sapma ve çarpıklıklar yaşayan odaklarla kapatılmayacak boşluklar var ve bu son derece doğal. Demokrasinin omurgasını kıran ve mana ile Türkiye içeriğine verdikleri zararları kıran Türk milleti artıyor “dedi.

“Terörist Demirtaş’ın tutuklanmasını adalet ve demokrasinin yokluğuna bağlayan Kılıçdaroğlu, bu ilgisiz üslupla PKK’nın gölgesine sığındı.”

MHP lideri Bahçeli, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun “Demokrasiyi destekleyen tüm güçler birlikte hareket etmeli” sözlerine tepki verirken aşağıdaki ifadeleri kullandı.

“Kucaklayanlara ve teröristlere yeşil ışık yakmak, deliryumdan deliryuma ve zihnine geçen bir politikacının zihnidir. 6-8 Ekim olaylarında, 54 katili ikna eden karanlık kopya belirgindir. Sokaktaki insanların kışkırtması, Türkiye’de kaos yaratma niyeti ve terörist olarak bilinen berbat izhar’ı emmek. PKK’nın isteklerine, sözleri ve eylemleriyle kuşkusuz bir düzeyde hizmet etmiş olan bu teröristin tahriki ve kaydı, demokrasi insanının adaleti ve yasal tedbirlerinin bir gerçeğidir.

Demokrasiye yürekten inanan ve ulusun iradesine adamış hiçbir politikacı tam tersi bir iddiada bulunamaz. Buna rağmen, CHP lideri şaşırmadı, ama yine, şüpheli ve şüpheli zihniyetini ilan etti ve ilan etti. Terörist Demirtaş’ın tutuklanmasını adalet ve demokrasinin yokluğuna bağlayan Kılıçdaroğlu, bu ilgisiz üslupla PKK’nın gölgesine sığındı. Aziz Atatürk’ün kemiklerini ele geçiren bu kişinin devirdiği ahududu zaten ahududu aşmıştı. Geçmişte güncellenen yeni CHP hdp’yl, formatta Mustafa Kemal’in mirasını hiç atmadı, bu Kandil’e rağmen bu mahkumları ve meftun Pennsylvania Kılıçdaroğlu mezarı her iki partiyi de kurdu Türkiye, hatta bir kaliperin vandalları bile ana aktör haline geldi. Türk siyaseti adına gelişmeler endişe vericidir.

CHP Başkan Vekili, Türkiye’yi saygın bir parti olarak tanımlama hdp’y, bir başka skandal sakat ve açıklama olarak belleğe kaydedildi. Ülkenin çocuklarını PKK terör örgütünün gönüllü vesayeti altında ayrılıkçı partiye saygılı kılmak için bir kişinin sadece zihnine değil, aynı zamanda ulusal haysiyete ve şerefe açık olması da kaçınılmazdır. Ne yazık ki, bu önümüzdeki ağır resim. CHP akışı kürek çekiyor. Dahası, her felaket ve muhatap konunun merkezindedir. Bugün CHP ve Türkiye’nin çevre denetimini tuzağa düşüren muhaliflerin yönetimi, denetimi haciz altında.

Türkiye yükselmeyi, büyüme hedeflerini, prangaları onurlu bir politik tercihle bağdaşmaz hale getirme çabalarını gizlemeye devam etmeyi umuyor. Ülkemizin parlaklığını koyulaştırmak için; Yaktığımız propagandaya meyilli, felaket ertelemesine cazip gelmek, bitkin düşmüş, bitkin düşmüş, iflas etmiş bir yalan ya da yanlış olarak erdemli bir erdem olmayacaktır. Birçok engele, olumsuz ve olumsuz senaryoya rağmen, ülkemiz bağımsızlığını savunacak, geleceğin dayanışma ile dayanışmasına ulaşacak ve inançla istikrarını sürdürecektir. Çamurda yatan ve çirkin olanlara çürüyen, çürümeyi ve çökmeyi teşvik edenler, kesinlikle kaybedecek, sonuçta dibe çökecekler. ”

“Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Türk milletinin başarısıdır”

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini değerlendiren Bahçeli, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin mutlu bir geleceği refakat ve fırsatlarla kucaklayacağını vurguladı. Bahçeli, “Türkiye başvurusunu iki yıl önce resmen tamamladı. Bu cumhuriyet tarihindeki en güvenilir cumhurbaşkanlığı hükümet yönetimi reformu, bir denetim ve tesis sistemiyle kutsanmış geleceği kucaklayacak. CHP’nin itiraz edilebilir itirazı, IP’nin yürüyen bir kervanına bir kulüp koymak yerine yükselen ülke değerini kullanma girişimi ve kalıtsal olarak güçlendirilmiş parlamenter sistemin önerisi Başkanlık Hükümet Sistemi, idari hayatımızı güvence altına alan ulusun takdirini ve demokrasiyi Sindiremeyenler zil içine gömülüdür .. 9 Temmuz 2018’den itibaren Türkiye Cumhuriyeti’nin sağlıklı, istikrarlı, kurnaz ve umut ve barış yapıcıları açısından üçüncü aşama yönetim sistemi.

Bu bağlamda CHP tarafından öne sürülen tezler çarpıtılmıştır. IP’nin eleştirileri ahlaksızdır ve eşitlikten mahrumdur. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Türk milletinin başarısıdır. Yeni sistemde, çıkarları sarsanlar kör niyetlerinin ve cahil cesaretlerinin sonucudur. Neyse ki, iki yıl önce yönetim sistemimize yapılan demokratik aşılama gerçekleşti ve atılan olağanüstü adımlar dikkat çekti. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile yönetim hayatımıza nüfuz eden kakafoni sona erdi ve birbirleriyle çatışan çok sesli sesler sona erdi. Yasama, yürütme ve yargı arasındaki kategorik güç farklılıkları bu üç adamın iyileşmesine dayanmaz; devlet ve ulus lehine uyum, uyum ve işbirliği içinde çalışmak için bir kaynak olmuştur.

Güçlendirilmiş parlamenter sistem önerisi milletvekillerinin Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde 601’e çıkmasına ve kendi parti liderlerine sahip olmasına izin verecek kadar aptalca. Koltuk için kılık değiştirmeyen siyasi dönümlerin yeni hükümet sistemine yüklenmesi ve ‘ne için düşüyoruz’ konumuna geçmesi yoksul ve acımasız bir siyasetin çaresizliğidir. Aramızda olan, geçmişte aramızda olan, önlerine gelen, ayrım gözetmeyen hoşgörüsüzlükleri tutmak, karanlık hedeflerini sahte gülümsemelerle örtmek ve MHP’yi çağırmak için yapılan şehitlik yadigarı hakkındaki yanlış düşünceler. , partimize katılmayan şehitlerimizin utançının bariz kanıtıdır. kullanılan ifadeler.

“CHP’nin yolu başkent Ankara yönüne çevrilmelidir”

Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP’nin 37. Büyük Meclisi’nde Cumhuriyet sevgisi, Atatürk ve bağımsızlıktan etkilenen gizli CHP üyeleri tarafından tasfiye edilmesi gerektiğini belirten Bahçeli, “Milliyetçi Hareket Partisi meselesi boyut ve boyut. Onlar yapmıyor. Boynumuz, ulusumuzun takdir ve eleştirdiklerinden daha incedir. Allah, insana benzeyen insanlara huzursuzluk, sadakatsizlik, ihanet veya böyle bir şey vermeyin. Başkanlığı Hükümet Sistemini çalmak için harekete geçirilen CHP’den IP’den HDP’ye, diğer marjinal partilere kadar alayı gündeme koymaları samimi ve zihinsel sağlık tavsiyemizdir.

Kılıçdaroğlu’nun baskın ve dolaşımdaki hükümet sistemini, tek kişilik rejimin diktatörlük yönetimi, baltayı taşa değil başa çarptıran siyasi bir ceset iftiradır. Kılıçdaroğlu’nun Milliyetçi Hareket Partisi’nin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hakkındaki değerlendirmelerine karşı saçma suçu, siyasetini seviye ve ilke olmaksızın meşrulaştırmak için yeterli olmayacak. 25-26 Temmuz tarihlerinde yapılacak olan CHP’nin 37. Olağan Büyük Meclisinde, dileğim belirsizliği bu partiye perili olan insanları, cumhuriyet, Atatürk ve Atatürk’ün sevgisinden etkilenen gizli CHP üyeleri tarafından tasfiye etmek. bağımsızlık. Böylece Türk siyaseti enfekte olmuş bir virüsten kurtulacak. Kambur atılmalı, CHP rotası başkent Ankara yönünde döndürülmelidir. ”

Bahçeli, Kılıçdaroğlu’nun seçimden bahsetmesine tepki gösterdi. Bahçeli, 28. Dönem Genel Seçim Yardımcısının Haziran 2023’te yapılacağını ve aşağıdaki ifadeleri kullandığını belirtti:

“Kılıçdaroğlu ile IP partneri seçimler hakkında belirli aralıklarla, özellikle Serok ve Babacan’ın da bu gürültü kirliliğine katılıp hızlı yorumlar ve siyasi değerlendirmeler yapması gerektiğini konuşmalıdır. Hükümetten desteğimizi geri çekmemizi isteyen engelli çetelerin ve haysiyetlerin karanlık çetelerinin siyasete konulduğu herkes için açıktır. Türkiye 2023 hedeflerine kilitlendi. Cumhur İttifakının bu hedeften dönüşü rüya gibi bir rüyadır. 28. Dönem Parlamento Seçimi Haziran 2023’te yapılacak. Çalıların köklerini inceleyen, kıyının köşesini el ile ovuşturan, komik durumların okurluğa düşmesi Kılıçdaroğlu, Türkiye’nin iç ve dış meselelerinin seri servis şefi değil tezvirat üretimini amaçlamadı yorulmuş olmalı. ”

“CHP ve rezervler Türkiye zulümcülerinin ahlaki ajanları”

Circular Garden, CHP ve rezervler Türkiye’de acımasız bir ahlaki ajan olduklarını ifade ettiler. Bahçeli, “Saygı ve saygı ile hayatta kalma mücadelesi sınır ötesi yapılırken, Zillet İttifakının ana ekstraları kusurlu bir siyasetin hayal kırıklığı yaratan bir örneğidir. CHP ve rezervler Türkiye’deki acımasız ahlaki ajanlardır. Fıratçılarının Libya’daki Hafter’ı desteklemesi şarttır. Birleşik Arap Emirlikleri, Türkiye’ye karşı provokasyonlarına, terörizme karşı sessiz ve düşmanca kalmasıyla birlikte, Doğu Akdeniz’deki güç mücadelesinin tepkisi ulusal olmayan özelliklerle orantılıdır. Suriye’de zeytin dallarının Esad’a yayılması kimliklerinin sonucudur. ”

“Barolar demokratikleşecek, avukatlar kurtarılacak, çoklu baro birliklerinin önerisiyle savunma güçlendirilecek.”

Baroların demokratikleşeceği ve avukatların yasa önerisi ile kurtarılacağının altını çizen Bahçeli, “CHP’nin PKK-YPG-FETÖ ile ilişkisi ortada olsa da, yasa teklifine ihanet etmek başka bir utanç halka açık çok sayıda dernek olarak bilinir. Ayrılıkçı olan ve ihanete uğrayan, gizlenemeyecek kadar büyüktür. Hükümdarlıkları tartışmaya açık olan bazı bar derneklerinin CHP destekli protestoları demokratik bir hak değil, düzensiz bir baskıdır. Konuşmaya uzak, bu uzlaşmaya olan mesafe, müzakere ve toplantıdan habersiz olan bu baro birlikleri, ülkemizi huzursuzluk girdabına çekmek için çaba sarf ettiler. Parlamenter Adalet Komisyonu, yaklaşık 4 gün süren ve 52 saat süren toplantılarda yukarıda belirtilen yasa teklifini kabul etti ve Genel Kurul’a geldi.

Sahte demokrasi diyenler, demokrasi kültürünü en çok budayanlar, benim her ne olursa olsun anlayışı ile dar ve kaygan bir kadro kurarak bara bağışlananlardır. Barolar demokratikleşecek, avukatlar kurtarılacak ve çoklu bara kanunu ile savunma daha da güçlendirilecek. Profesyonel dayanışma ve hak mücadelesi yerine, CHP teknesine giren ve siyasi muhalefeti destekleyen bazı barolar savunma ruhuyla kırılan bir suçtur. Dileğimiz, Türkiye’nin hak ve menfaatlerini savunma olarak savunmak, sahip olunan “ifadesini verdi.

Bahçeli, Fransızların haklarını koruyan ulusal konu, yasa, sadece hile yapan demokrasiden bahsetmek için, Milliyetçi Hareket Partisi, Türkiye’nin ekonomik çıkarları, egemenlik başarıları, bölgesel ve küresel düzeyde gösterilen direnişi haklı göstermenin yanı sıra, son.

“Milliyetçi Hareket Partisi 13. Olağan Büyük Kongresi 14 Mart 2021’de yapılacak”

Bahçeli, 13. Olağan Büyük Kongrenin 14 Mart 2021’de yapılacağını ifade ederken, aşağıdaki açıklamaları yaptı:

“Cumhur geleceğin geleceği İttifak ve Türkiye’nin çatısına inşa edilecek. Partimiz bu durumda 13. Olağan Büyük Kongresi’ne yol açan süreci başlattı. Bu amaçla tüm organizasyonlarımız kesinlikle Aşağıda sunulan ve açıklanan “Bu Genelge”, Milliyetçi Hareket Partisi 13. Olağan Büyük Kongresi 14 Mart 2021’de gerçekleştirilecek. Ana temamız Büyük Meclis sürecinde kullanılacak: ‘Bağımsızlık birlik, dirlik gelecek için Türkiye kazanacak. ‘

Hazırlanacak posterler, değişim, broşürler, el ilanları ve diğer görseller ana temayı içerecek ve başka girişimlere izin verilmeyecektir. İlçemiz ve il kongrelerimiz 9 Ağustos 2020 Pazar günü, Samsun İlçesi İlkadım ile birlikte 19 Haziran 2020’de toplanan Merkez Yönetim Kurulu kararına dayanarak başlayacak. İlçe ve il teşkilatları planlamayı hızlandıracak kongrenin amacı insani, samimi ve sağduyulu boyutlarda, bu tarihe uygun olarak gerçekleştirilmesi gereken günümüzde gerekli düzenleme ve çalışmalar. Türkiye, Covidien-19 hastalıkları inançlarıyla mücadeleye devam ediyor. Salgın tehlikesi geçmiş değildir. Özellikle sonbahar ve kış aylarında hastalığın yaygınlaşma olasılığına vurgu yapılmaktadır.

Bu nedenle, 1 Haziran 2020 tarihli Genelgenin 1. maddesinde belirtilen kurallara tam olarak uyulacak ve Sağlık Bakanlığı ile Bilimsel Komite’nin tavsiyelerine uyulacaktır. Hava koşullarının uygunluğuna göre kongre açık havada veya kapalı salonlarda yapılacak ve titizlikle değerlendirilecektir; temizlik, sosyal mesafe ve maske kullanımı kesinlikle takip edilecektir. Son zamanlarda sokaklarda servet arayışında olan ve onları bir nedenle tezahür ettiren toplu gösteri ve yürüyüş vakaları sıklıkla rastlantısaldır. Demokratik bir hak aramak yerine iç barış ve huzur ortamına zarar vermek isteyen bazı politika ve sivil toplum temsilcileri, oportünizm yaparak ülkenin gündemini gündeme getiriyor.

Provokasyonlar için çok uygun olan günümüz ortamında her türlü provokasyon ve saldırıya karşı dikkatli ve dikkatli olacağız. Yasadışı öneriler, taciz ve ajitasyon göz ardı edilmeyecek, kulak asılmayacak ve elbette yasal işlem hakkı hızla kullanılacaktır. Ortaya çıkacak gerilimlerle birlikte taraflarımızın faaliyetleri sürekli kontrol edilecek ve değerlendirmeler derhal Genel Merkez’e teslim edilecektir. Milliyetçi Hareket Partisi’ni sömürmek için bir ortam arayanlara, fitnayı yaymaya özen gösterenlere ve kimliğimizi ve inançlarımızı kullanarak yolsuzluk isteyenlere izin verilmeyecek. Bizden kim ortaya çıkarsa, değerlerimizi, ilkelerimizi ve davalarımızı iftira eder, itibar suikastçısı ve dedikodu atıcı olarak hareket eder.

Yabancı derneklerden, partilerden, milliyetçi, hareket, ocak, ideal, hilal ve gri kurt gibi partimizin simgelerini çağrıştıran, sömüren veya kullanan kurumlardan kaçınılacak ve bu gruplara bağlı olmadığımızı kamuya açıklayacağız. Merkezin bilgisi ve onayı olmadan, bu veya bu adla toplantılar yapan ve topluluğumuzla ilgili sözde kararlar alan hevessizler tarafından onurlandırılmayacağız. Partimizin fikirlerini ve duruşunu topluma aktaracağı demokratik platformlar üzerinde anlaşmaya varılan salonlar ve mekanlar. Parti üyelerimiz, partimizin organize etmediği, tanımlanamayan, kontrol dışı toplantılara ve gösterilere katılmayacaklardır. ”

“Yürürlükteki sosyal medya yasası hazır oluncaya kadar tutumumuzda bir değişiklik olmayacak”

MHP’nin sosyal medya yasası çıkana kadar tutumumuzda bir değişiklik olmayacağını belirten Bahçeli, “Milliyetçi Hareket Partisi’nin sosyal medya hakkındaki görüşü açık ve net. Yürürlükteki sosyal medya yasası sağlanıncaya kadar tutumumuzda hiçbir değişiklik olmayacak. Bununla birlikte, sosyal medyaya yönelik saldırılar izlenecek ve nihayetinde, meslektaşlarına yasa önünde sorulacak. Milliyetçi Hareket Partisi sosyal medyada kurulmadı ve buraya da teslim edilmeyecek. Önümüzdeki dönemin hassasiyeti düşünüldüğünde, açık ve kapalı toplantı ortamlarında her olasılık dikkate alınacaktır; Düzenlemelerimiz ve programımızdaki hiçbir şey yayınlarda, reklamlarda, posterlerde, afişlerde ve sloganlarda kullanılamaz.

Partimizin politikalarını ve tutumunu aziz milletimize yansıtmak için ihtiyaç duyulacak fikir ve ifadelerin birliği için Başkan ve Genel Müdürlük açıklamaları, toplantı konuşmaları, basın toplantıları, mesajlar ve yayınlar titizlikle takip edilecek ve analiz edilecektir. yaygın söylemler ve açıklamalar bu ilkelere bağlı olacaktır. Kamuoyu seçimlerini yönlendirmek için kukla anketler ve anketler yaygınlaştı. Bunun amacı, taraflarımızın dik duruşunda dalgalanmalar yapmak, kutuplaşan siyasetin aktörleri için bir küme hazırlamaktır.

Üyelerimiz ve vatandaşlarımız bu konuda bilgilendirilecek ve bu tuzaklara karşı temkinli olmaları sağlanacaktır. Kongrelerin, görüşlerin ve yorumların stilin parti politikalarına uyması ve dışlanmaması önemlidir. Parti çalışmalarında genel merkez tarafından belirlenen işaretler, sloganlar, posterler, posterler, rozetler, yürüyüşler, semboller ve kavramlar dışında hiçbir malzeme kullanılmayacaktır. ”

Mehmet Kalay

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi