MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den Joe Biden’e sert tepki!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den Joe Biden’e sert tepki!
17:00 - Ağustos 16 2020 Pazar

MHP Genel Başkanı Bahçeli, ABD Demokrat Parti cumhurbaşkanı adayı Joe Biden’in Türkiye aleyhine açıklamalarına ilişkin yazılı açıklama yaptı. Bahçeli yaptığı açıklamada, “Türk milletinin kirli karakteri ve karanlık mizacını çok iyi tanıdığı ABD Demokrat Parti Cumhurbaşkanı Adayı Joe Biden’in kabul edilemez skandal açıklamaları ülke gündeminin ağırlık merkezine yerleştirildi.

Bugüne kadar darbelerin, müdahalelerin, krizlerin, terör eylemlerinin ve demokrasi arayışlarının arkasında kimin olduğu kanıtlandı. Bu şahıs Türkiye Cumhuriyeti’nin varlığını, egemenlik haklarını takdir etmek ve milli iradeye saldırmayı tercih etmekle birlikte, düşman olarak kabul edilir. Cumhurbaşkanımızın Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı devirmeyi hedeflemesi ve bunun darbe ile değil, muhalefeti destekleyerek ve seçimlerle yapılması gerektiğini vurgulaması düşük bir plan. ”

“Ülkenin hainleri ifşa edilmelidir”

Kimsenin demokrasiye inanmayacağını, kaçırılmayacak kadar kötü ve bedelsiz izinle ayrılması Bahçeli, Türkiye’nin ne kadar büyük ve derin bir beka kabiliyetine dikkat çektiğini, sorunu iyice ortaya çıkardığını vurguladı. Yabancı komplo tanımının hayali değil gerçek ve özgün bir tespit olduğunu belirten Bahçeli, şunları söyledi:

“Müttefik kisvesi altındaki rakip odakların kimliği ve yüz hatları ortaya çıktı. Biden’in neredeyse aynı iğrenç ve ilkel amacı geçtiğimiz aylarda yayınlanan Rand Corporation Raporunda bulundu. Bu aşamada gün ışığına çıkarılmalıdır. bir ilişki içinde olduğumuz yer.

Türkiye’ye karşı giderek şiddetlenen siyasi, ekonomik ve diplomatik şantaj müjdeciler Biden ve aramızdaki bağlantılar mutlak terimlerle ortaklarla tartışılmalı, hainler deşifre edilmelidir. Muhalefet partilerinin dolambaçlı tepkileri, yasak savan açıklamaları, şüpheli, kuruntulu ve karışık değerlendirmeleri tehdidin büyüklüğü düşünüldüğünde yetersiz kalıyor. Cumhurbaşkanımızı devirme amacı ve terör örgütleriyle işbirliği mesajı asla ittifak ve stratejik ortaklık perdesine gizlenmemelidir ve çuvalı delen mızrak iki ülke arasındaki ilişkilere ciddi zarar verecektir. ”

“Bu kirli kişi, Türklerin ve İslam’ın düşmanı olarak ülkemize şiddet ve nefret cephesi açtı”

Bahçeli, Türkiye’nin tamamen bağımsız ve bağlantısız bir ülke olduğunu, Türkiye’nin ABD kolonisi, örtülü operasyonlar alanı, tutsak koloniler ve kesinlikle vurgulanmayacağını söyledi. Bahçeli, “Biden’in adaylığından önceki kötü niyet konuşması yedi ay geçmiş olsa da, bu kirli kişi İslam ve Türk düşmanı olarak ülkemize şiddet ve nefret cephesi açtı. Kötü niyetli. Demokrasisiz yaşayan şarlatanlar. , sözde yarı aydın ve yorumcuların, sanatçıların, akademisyenlerin yanı sıra aşağılanmanın muhalefet partilerine düşmesi gerekir, ancaklın cümle kurmadan, bu ortamda sinsi sinsi tahlilini tevessül edip etmediğini hiç bir şekilde göstermekle yükümlüdür. Türkiye tarafında ön koşul duruşu ”değerlendirmelerinde bulundu.

“Türkiye Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan Cumhuriyeti”

Bahçeli yaptığı açıklamada, “Milli bilinç bayrağı altında toplanma günüdür” dedi.

“Aksi takdirde, söz konusu kategorinin hiçbir şüphe ve suçlama olmaksızın mümkün kalması durumunda herkese tazminat verilmesi. ABD’deki Kürt kardeşlerimiz asla tuzağa düşürmeyecekleri ve sürmeyecekleri tartışmasız inancımızdır. İşgalciler şimdi ABD başkan adayı düzenine ulaştılar. Türkiye hakkında hesap yapmak, politik cerrahiyi akla geçirmek, kumpas peşinde koşmak tam bir çürüktür.Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın numarasıdır.

Hükümet seçildi ve sorumlu. Bunları devirmek için düşünmek ve ifade etmek, demokrasiye karşı olsa da, açık bir suçtur. Bu suça ortak ve işbirlikçi olanların her iki dünyada da yatacak yeri olmayacak. Milliyetçi Hareket Partisi, Joe Biden’ı şiddetle kınadı. ABD Demokrat Partisinin de aynı tutumu benimsemesini gerektiriyor. Ülke olarak yol gösteren ve yönetenlerin Türkiye Cumhur alayının muazzam ve istisnai İttifak’a hayran olup olmayacağını uzaktan kontrol etmek elbette kalın bir zırhla yenilecektir. ”

“Halk İttifakı, vatanını, ülkesini ve milli onurunu kahramanca savunacaktır”

Türkiye Cumhuriyeti diploması ve izni ile kurulmayan, geleceğin kararlılığını medya ile de kutsanmış ve hatta yok edilemeyeceğini anlatan Bahçe, “Türk milletinin son gelişmelerini kapsayan şeref, irade, şeref, Bağımsızlığı sonuna kadar çıkacaktır. Cumhur İttifakı vatan, vatan ve milli “O, şerefi kahramanca savunacaktır. Biden ve ipotekli yandaşları utanç verici olmaktan kurtulamayacaklar. “Dedi.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi