MHP Genel Başkanı Bahçeli’den Türk Tabipleri Birliği’ne tepki!

MHP Genel Başkanı Bahçeli’den Türk Tabipleri Birliği’ne tepki!
21:00 - Eylül 16 2020 Çarşamba

MHP Genel Başkanı Bahçeli, sosyal medya hesabından Türk Tabipler Birliği’ne tepki gösterdi. Bahçeli yaptığı açıklamada, “Ülkemizin yeni tip corona virüs salgınına karşı mücadelesini engellemeyi ve sağlık çalışanlarımızı paniğe ve paniğe sürüklemeyi amaçlayan kötü niyetli bir kampanya sürekli mesafe alıyor. Bunu görüyoruz, karanlık hırslarını biliyoruz.

Türk Tabipleri Birliği isimli ihanet oluşumu, sözde artan vakalara, hayatını kaybedenlerimize ve sağlık çalışanlarımıza dikkat çekmek için tüm sağlık kuruluşlarında siyah kurdele takacaktı! Bu girişim, zehirli ve trajik bir komplodur. Siyah kurdele taktığınızda ne olacak? COVID-19 hastalığı tedavisi gören insanlarımıza ne diyecekler? Bu bağlamda rahmetli kardeşlerimizin ailelerine ne anlatacaklar? Sendika yerine hastalığa dönüşen rezil hekimler nereye ulaşmayı hedefliyor? Siyah kurdeleyi takan giymeme ayrımı hastanelerde vasat bulursa, olası gelişmeler hakkında herhangi bir fikri olan var mı? “İfadeleri kullandı.

Türk Tabipler Birliği’nin tehlikeli ve Corona’ya kadar tehdit ettiğini belirten Bahçeli, “Üstelik hükümete karşı“ Yönetemezsin, ölüyoruz, yorulduk ”eylemi haince bir plan. Çağrım şu: Türk Tabipleri Birliği, günümüzün hassas döneminde insan ve halk sağlığı konusunda asılsız şüphe ve şüpheleri körüklüyor.

Bu nedenle sadece Türk Tabipleri Birliği derhal ve gecikmeden kapatılmalıdır. Yöneticilerine karşı adli işlem yapılmalıdır. Virüse karşı devam etmekte olan mücadelenin ortaya çıkarılacağı sayısız ve vatansever bilim adamlarımız artarak bir müteşebbis heyet kurulmalı, Türkiye düşmanlığının öfkesi, ihaneti ve kara sayfası kapatılmalıdır. Artık Türk Tabipleri Birliği’ne sabır ve tahammül göstermek mümkün değil ”dedi.

Mehmet Kalay

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi