MHP Genel Başkanı Bahçeli’den TTB’nin cevabı: “O halde Türk Tabipleri Birliği kapatılsın diyorum”;

MHP Genel Başkanı Bahçeli’den TTB’nin cevabı: “O halde Türk Tabipleri Birliği kapatılsın diyorum”;
12:00 - Ekim 6 2020 Salı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki grup toplantısında konuştu. İnsanlığın çok tehlikeli bir düşmanlığın yıkımı altında olduğunu belirten Bahçeli, corona virüs salgınının hayatın akışkanlığını bozduğunu ve siyasetten ekonomiye, ticaretten sosyal ilişkilere, sanattan spora pek çok alanda olumsuz etkileri olduğunu söyledi. Bahçeli, bugüne kadar hiç yaşanmamış ağır bir yükün insanlığın omuzlarında olduğunu belirterek, “Görevimiz sabır ve sakinliğimizi korumak ve endişelenmemek. Sağlık Bakanımızın tavsiye ettiği kurallara uymaktır. ve Bilimsel Kurulumuz.Maskeler takarak, toplumsal mesafeye ve temizliğe azami dikkat göstermeliyiz, halkımızın hayatları riske atılmalı.Pandemi bittiğinde, bilinmeyen bir dünyanın kapısını nasıl açacağız … Türkiye, bu felaket en az Hasar, minimum bozulma ile hayatta kalacak. Şimdiye kadar yapılanlara güven veriyor. Sağlık bakanı ve donanımlı ekibimiz süreci başarıyla yönetiyor. Alınan güçlü önlemlerin virüsün direncini kıracağına inanıyorum “dedi.

“Bizim sorunumuz, Türkiye düşmanlarıyla iç içe olan Türk Tabipleri Birliği Merkez Konseyi”

Doktorlara, hemşirelere ve diğer sağlık çalışanlarına çok şey borçlu olduklarını belirten Bahçeli, şu değerlendirmelerde bulundu:

“Virüsle kahramanca savaşan kardeşlerimizin hakkını ödememiz mümkün değil. Doktorlarımızı incitecek, motivasyonlarını zedeleyecek, morallerini zayıflatacak bir söz vermemiz mümkün değil. Hatta mümkün değil. kafamızdaki bu sadakatsizliği düşünme ya da ima etme niyetimiz var. Yalanlar bizim için makinedir. Bizim sorunumuz Türk Tabipleri Birliği Merkez Konseyi Türkiye’nin düşmanları ile iç içe. Türk Tabipler Birliği’ni bu yüzden kapattınız diyorum, kimsenin okur niyetine coşku duymasına izin vermeyin, bir öküzün altında buzağı ararsınız, özellikle CHP Başkanı ve CHP yöneticileri iftiralara gidip diğer kapıları açsın. Türk Tabipleri Birliği’nin başkanlığına kimin seçildiğini ve bu kişinin ne kadar kötü bir rekoru olduğunu herkesin gördüğü son gelişmelerle kendini gösteriyor. ona, gerçekleri çarpıtan, sağlık camiasını suçlayan ve hareketsiz kalanları görmezden gelemezdik. Arı kovanına koyduğumuz sopanın kovanda saklanan CHP’ye dokunması ve iyiden kötüye diğer tüm siyasi destekçilere dokunması ne tesadüf. Attığımız bir taşın havaya uçtuğu dalda birden fazla kuş tünemişti. “

Bahçeli, “Doktorlarımızla bizi gerçeği esneterek kutuplaştırmak isteyen Kılıçdaroğlu’na tavsiyem, en iyi yaptığı işte ustalaşmak, örneğin yeni bir kart destesi satın almak, diğer ortaklarla masaya oturmaktır. Çılgınca komik şeyler yapmak yerine Kılıçdaroğlu’nu kağıda ayıracak vaktimiz yok.Sizi ciddi ve sorumluluk sahibi bir siyasetçi olmaya davet ediyorum, yoksa bu tarz taklit etmekte fayda var. En azından siyasetçi… Üstelik kimse bu konuya su dökemeyecek, mizah işine girmek isterse durmayacak, çadır tiyatrosunun diğer sahasında yolunun açık olduğunu görüyor, başarı var. Keşke “dedi.

Abdullah Sarıca

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi