MHP Genel Başkanı Bahçeli’den muhalefete Biden’in tepkisi

MHP Genel Başkanı Bahçeli’den muhalefete Biden’in tepkisi
12:00 - Ağustos 20 2020 Perşembe

MHP Genel Başkanı Bahçeli, ABD Başkan adayı Joe Biden’in açıklamaları ile iç ve dış siyasi gündeme ilişkin yazılı açıklama yaptı.

ABD Demokrat Parti cumhurbaşkanı adayı Joe Biden yedi ay önce husumeti dile getirdi ve hıyanetin perçinli ve çarpıtılmış bir siyaset tasviri ve ülke gündeminin Biden’in karanlık geçmişine ve Türkiye’nin egemenliğine ilişkin karmaşık mevzuata derinden dokunduğuna dikkat çekti. bunun tesadüfi olmadığını açıkça gösterdiğini vurguladı. ABD başkanlığını hedefleyen bir siyasetçinin müttefik bir ülke hakkında mantıksız ve akıl almaz değerlendirmelerde bulunamayacağını vurgulayan Bahçeli, “Söz konusu kişi, Obama döneminde ABD Başkan Yardımcısı, Demokratik Parti genel başkanı olarak görev aldı. Son yedi ayda. adaylık düzeyine ulaşmak için Türkiye aleyhindeki sözlerin ciddiye alınması gerekiyor. Geçmişte ülkemiz, şiddet ve hızın daha da arttığı ulusal belleğe kaydedilen Obama ve Biden dönemine uygun baskı ve dayatmaları değerlendirdi. sistematik ve kanlı saldırılar, Türkiye’nin terör bağlarına karşı kurduğu ve bu iki lekeli ismin iktidar zamanına denk geldiği iyi biliniyor.Ayrıca 15 Temmuz’daki hain FETÖ darbe girişiminde ABD yönetiminin o dönemdeki baskısı ve etkisi. başka bir esrarengiz ve tartışmalı tartışma konusu. “dedi.

Bahçeli, “Bir ülkenin seçilmiş cumhurbaşkanını devirme hedefi, nereden bakılırsa bakılsın hem demokrasiye düşmanlık hem de darbeciliktir.” Dedi.

“Biden mayası tasma olarak ele alınmış ve mizaç olmuştur. Özellikle 1945 yılından itibaren Türkiye sosyal, siyasi ve ekonomik krizin ayaklarının yurt içi salgınları olarak sevk edilmekte ve yönetim noktasında da dış salgınların yaşandığı bilinmektedir. Bu bağlamda, Siyasi tuhaflığı yenen ve iflas eden rüya gibi dış salgın gerçekleri, Türkiye’nin yakın tarihinde önemli bir rol üstlenerek kışkırtıcı ve üzücü bir ikilem bir başka. yakın tarihimiz de bu tarihi müttefiklere ülkelere ve kürsüye sahip çıkıyor ve dostça görünüyor. kumpas çökertme derecesi daha fazladır. Milli Mücadele yıllarında bileğimizi bükemeyen, gönlümüzü teslim alamayan, haçlı zihniyetimizi tasfiye edebilen, Türkiye’nin daha sonraki yıllarda dolaylı yollarla yıkımına odaklanan kızılcık şerbetini zehirleyen saç yutmaya çalışıyordu. Biden çürümüş, tüm dokunun kolonyal mahallesinin nüfuz ederek ifade ettiği büyür İnsanlık zihniyetini deliryumda temsil etti ve tescil ettirdi. Türkiye yükselir, bağın ayağından toparlanır, depoladıkları düşük senaryolarda tek belirleyici olan zihinler kendi kaderinden kendi geleceği hakkında oldukça acımasız gün ışığını çıkarmaya başladı. Düne kadar demokrasi, özgürlük ve insan hakları gibi parlak kavramların içine gömülmüş, yalan ve ikiyüzlülükle bezenmiş aldatıcı sözlere bağlanan emperyalist arzular, bir volkanın ağzı gibi patladı. Türklerin ve Türkiye’nin şifresi artık kırılmış düşmanlık, failler, fazlalıklar ve ahlaksız eylemler ortaya çıkmıştır. Ruhunu şeytana satmaya hazır olma kararı, küresel güç merkezlerinin peşinde köksüz ve anonim yeniden sıtma diploması bekleyen bir durum, sadece Türkiye’nin iktidar hizmetlerini kaybetmekle kalmayıp, tehlikeli bir çürümüş Biden karşısına çıkıyor bizim davamızda. Onurlu bir duruşa ve vatan sevgisine dönüşmek üzere olan onursuz kazanımları olan siyasi talihsizliklerin varlığı ülkemiz için tarif edilemez ve talihsiz bir sorundur. Biden’in darbe yerine seçimle cumhurbaşkanımızı ve hükümetini devirmesi çağrısı, bedelini ödemesi gerektiğini vurguladığı ve muhalefeti güçlendirme ve destekleme amacının bir öncekinden farklı olarak iki tarafı da yoktur. bıçak. ”

“Muhalefet olduğu bilinen partilerin tepkileri donuk, sönük ve etkisizdir” diyen MHP lideri Bahçeli, sözlerini şöyle sürdürdü.

“Biden’ın CHP lideri ile parti sözcüsünü tanımlamasının içeriği değil, hükümeti eleştirmek için zamanlama, sadece Türkiye’yi sevgiden, milletten, etnisiteden mahrum bırakan bilinçsiz bir siyasi yıpranmanın vahim bir örneği. İşbirliği ve kukla HDPE Hala ürkek bir ip ile bu ülkenin avucuna bakan, Muhalefeti desteklemekten bahseden bir emperyaliste muhalefetin mesajı zayıf, çürümüş ve acımasızdır.Kılıçdaroğlu, arkadaşlarıyla birlikte iktidarda olacağını açıkladı. CHP 37. Olağan Büyük Meclisi Biden dostluk kataloğunun hangi sayfasında yer alıyor? İki tarafın iki tarafça teyit edilen aracılarla temasa geçip geçmediğini açıklamak sevgili Türk milletine şeref görevidir. açıklığa kavuşturulması gereken ve bunun üzerindeki esrar perdesi, Pe Alliance’a karşı kurulan zina ittifakının ana ortaklarıdır. ople ve hatta yakından ilişkili değil mi? İğrenç el, dokuma bir siyasi proje çatısı altında toplanan nazar, kime ya da kime ait? Üstelik Biden’in İstanbul Büyükşehir Başkanlık Seçimleri ile ilgili kararı her açıdan şüphelidir. Bu aşamada zillet ittifakının direklerini diken baskı lobisinin açık kimliğini bilmek Türk milletinin en doğal ve ertelenemez hakkıdır. Feton ile PKK’nın çekim alanının kapısı olan Atatürk’ün sessiz emperyalizmi sürdürmek için kurduğu parti, ulusal meselelere duyarsız ve duygusuz yaklaşım, hepimizin Türkiye’ye karşı muhalefet stratejisinin bir yandan diğer yandan uyguladığı önemli maddedir. akılda tutulması siyasi tutsaklıkla açıklanabilir. CHP, geçmişini ihlal eden ve geleceğini yabancılaştıran yozlaşmış ve işbirlikçi bir siyaset modelidir. Joe Biden, CHP’nin üst aklı. Türkiye’nin bölünme usulüyle müzakere daveti açması için ihale düzenleyen yıkım müteahhitleri Biden kan bankası Biden. Son günlerin tartışmalı yorumları ve yetersiz tutumları yer bırakmadı ve başka bir söze ihtiyaç duydu. Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti hayranlık uyandırıyor, Milli Mücadele çalışmalarına saygı duyuyor. Kim bu işin yağmalanmasını, yağmalanmasını, demokrasimizin ve devletimizin israfını ve israfını kalplerinde, gündemlerinde ve siyasi görüşlerinde tutan hayal kırıklığına uğrayacak ve ağır bir yenilgiyle karşılaşacaktır. Her şeyden önce, bağımsızlığımızı ihlal etmek isteyenler, 83 milyonun tamamının cansız bedenlerine basmalıdır. ”

Devlet Bahçeli açıklamasına şöyle devam etti:

“Biden ayrıca, 3 Kasım 2020’de yapılacak olan ABD başkanlığı seçimi Türkiye’ye düşmanın desteğini almak için aynı şekilde tersine çevrilecek, bu kovboy ile emperyalizm silahlı adamlar Allah’ın iradesini yenmek için kapıyı açacaktı. Ülkemizde Doğu Akdeniz’de haklı mücadele Uluslararası hukuka uygun, küresel hesaplamaları alt üst etti ve taşları yerinden etti Yunanistan’ın kıta sahanlığı anlaşmazlığı ile deniz yargı yetkileri üzerinde ihtilaf yaratmak için etrafımızda provokasyon girişiminde bulunması boşuna bir çabadır. Akdeniz ya da Ege’deki donanma ve araştırma gemilerimizle yüzleşmeye cesaret eden, bedelini ödeyecek, en ağır şekilde ödeyecek.Fransa’nın Akdeniz’i iki savaş uçağıyla bir fırkateyn gönderimi gelecek, vaki krizinin tırmanışını anlayacak. Libya’da Türkiye’nin barış , barış ve istikrar oluşturmak için odaklı faaliyetleri bozmak isteyen paralı askerler, İsrail Taşeron Birleşik Arap Emirlikleri ve diğer bölge rüzgâr ekerken küresel güçler fırtınaları biçecek. Kara ve deniz sınırlarının bulunduğu yere geldiyseniz Türkiye’yi zorla savunacaktır. Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri tüm unsurlarıyla tetikte ve tetikte olup, Türk milleti dualarıyla onların arkasında durmaktadır. Mali’deki askeri darbe, Beyaz Rusya’da yaygın protestolar, Beyrut Limanı’ndaki yıkıcı patlama, Batı Trakya ve Ege’de Yunanistan’ın kışkırtmaları, Ermenistan’ın tacizi, Atlantik ve Pasifik arasındaki kutuplaşma, Küresel ekonomi, Covid-19’un neden olduğu riskler ve belirsizlikler, çok tehlikeli bir sürecin her geçen gün ivme kazanacağının bir işaretidir. Türk milletinin önündeki engelleri birlik ve beraberlik ruhuyla aşacaktır. Kuşkusuz hiçbir istila veya ihanet girişimine izin verilmeyecektir. Zillet ittifakı, emperyalizmin beslenmesinin trajik sonuçlarına mahkum olacak. Birlik için bağımsızlık geleceğe güç verir, kazanan Türkiye olur. Muazzam haysiyet ve mücadeleci varlığı ile Cumhur İttifakı, sistemin hakim olduğu Cumhurbaşkanlığı hükümeti, haysiyet kazanımlarıyla Türkiye’nin bağımsızlığı, hayatta kalma, birlik, kardeşlik ve gelecek sağlam ve sarsılmaz bir güvence olacaktır. Doğru yolun yükü ağır olsa da bu yük, vatan ve millet için eşsiz bir tutkuyla omuzlanacaktır. Türkiye’nin ayağa zincirlenmiş olması, cephenin kesilmesi, kimsenin hain nefesini vermesi hesabına yetmeyecektir. “

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi