Mesut Özil İngiltere’de gündemde: “Rekor fiyatla geldi, bedava gidiyor!”

Mesut Özil İngiltere’de gündemde: “Rekor fiyatla geldi, bedava gidiyor!”
12:00 - Ocak 7 2021 Perşembe

Yaz transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Fenerbahçe, transfer döneminde adından söz ettirmeye hazırlanıyor. Arsenal’de forma giyen yıldız futbolcu Mesut Özil ile bağlantılarını güçlendiren Fenerbahçe, bu oyuncunun transferi için finansal kaynak arıyor ve İngiliz basını bu transferi sayfalarından düşürmüyor. Ada basınında yer alan birçok gazete bugün Özil-Fenerbahçe transferini okuyucularıyla paylaştı. Özil ve Arsenal’in rekor transfer ücretinin bulunduğu gazetelerin artık Türkiye’nin yolunu serbest bırakacağı söyleniyor. Öte yandan haftada 350 bin lira kazanan Özil’e bu yıl Arsenal’den ödeme yapılacağı iddia edildi.

Fenerbahçe’nin tek rakibi: “DC United”

Mesut Özil’in transferinde tek mücadelenin Fenerbahçe olmadığı da belirtildi. ABD Ligi takımlarından DC United’ın da bu transferde yer aldığı vurgulanırken, iki takımın artıları ve eksileri haberlerde okuyuculara duyuruldu. DC United’ın ABD’de ‘M10 (Mesut Özil 10)’ markasını yaratmak ve Özil’in transferi ile pazarda büyük bir ses yaratmak istediği belirtildi.

Fenerbahçe’nin artısı Amine Gülşe!

İngilizler, 32 yaşındaki yıldızın eşi Amine Gülşe’nin Özil’in transferinde büyük rol oynadığını yazdı. Amine Gülsin, İstanbul’da düğün yapan ve oyunculuk mesleği Fenerbahçe’nin transferini Türkiye’de devam ettirmek isteyenlerin lehine bir artı olduğu ifade edildi. Öte yandan sarı-lacivertli taraftarların Mesut Özil’e olan hayranlığının bu transferde dengenin Fenerbahçe tarafında olduğu belirtildi.

Güven Mert Ercan

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi