Mert Hakan Yandaş: & quot; Olaylar Fenerbahçe ile beni birbirine bağladı & quot;

Mert Hakan Yandaş: & quot; Olaylar Fenerbahçe ile beni birbirine bağladı & quot;
16:00 - Ağustos 20 2020 Perşembe

Düzce Topuk Yaylası Tesisleri’nde yeni sezona hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe’de yeni transferlerden Mert Hakan Yandaş basın mensuplarına açıklama yaptı. Buraya geldiği ilk günden beri ayrıcalıklı bir yer olduğunu hissettiğini söyleyen Yandaş, “Bu ailede savaşmak için can atıyorum. Fenerbahçe çatısı altında olmak gerçekten çok sevindirici ve büyük bir gurur. İnşallah. Herkese en iyi şekilde geri vereceğim.Yönetimimiz gerçekten harika işler yapıyor.Her şeye rağmen harika işler yapıyorlar.Bu yarışmanın farkına vardım.Fenerbahçe bu ülkenin en büyük kulübü, rekabet olacak Rekabetle kendimi geliştirmeye geldim. İlk 11’de olmak için elimden geleni yapacağım. Hocamızın minnettarlığı, Umarım Fenerbahçe kazanır. “Bir ortam var.”

“Verdiğim kararın ne kadar doğru olduğunu gördüm”

Transfer süreciyle ilgili sosyal medyada yapılan yazışmalar ve Emre Belözoğlu ile transfer görüşmeleri hakkında konuşan Mert Hakan Yandaş, “Sosyal medyaya düşen konu hakkında konuşmaya gerek yok. Suç duyurusunda bulunduk. Ne kadar doğru gördüm. Verdiğim karar şuydu. Emre abi, bu memlekette konu hakkında konuşmaya gerek yok.O gelmiş geçmiş en büyük oyunculardan biri.Bana göre o da en büyük orta saha. Bunu hep söyledim, ağzından duyuyorum. beni etkiledi. Gerçekten samimi ve samimidir. Onu uzaktan tanıyan herkes bilir.Onu yakından gördüğünüzde harikadır. Çok şanslıyım. Ondan öğrenecek çok şeyim var. Olsa daha fazlasını öğrenebilirim Fenerbahçe için her şey yoluna girecek inşallah ”dedi.

“Fenerbahçe’nin beni istemesi büyük bir onur”

Fenerbahçe’ye transferiyle ilgili görüşlerini dile getiren 26 yaşındaki futbolcu, “Fenerbahçe’nin beni istemesi büyük bir onur. Fenerbahçe’yi tercih etmeyelim, aile ortamı beni bulduklarından dolayı buldu. istek ve sözlerini tutmak beni çok mutlu etti. Gördüklerim her şeyin arkasında kaldı. Durdular. Fenerbahçe’ye gelmedeki ana etkenler bunlar oldu ”dedi.

“Aile atmosferini zaten yarattık”

Takımda oluşan aile ortamından bahseden Yandaş, “Samandıra’daki hocama gittim. Sarıldık, ikimiz için de yeni bir başlangıç oldu. Dün doğum günümdü. Sanırım atmosferi herkes gördü. Sivas’tan çıkışımızdaki önemli etken, orada oluşan aile ortamıydı … Gerçekten bu kadar kısa sürede böyle bir ortamı yakaladık.Bu başarıdaki en büyük etken bence aile olmaktır.Herkes için bir şeyler yapmak istersen diğeri, kimse önünüze geçemez, yeni gelenlerimiz bunu hisseder, beni yıllardır buradaymışım gibi içeri aldılar, zaten bir aile ortamı yarattık, şeklinde konuştu.

“Emre Kılınç ile hep buluşacağız”

Başarılı futbolcu Emre Kılınç ile ayrı takımlara gitme konusundaki görüşlerini dile getiren başarılı futbolcu, “Emre Kılınç her zaman kardeşimdir ve ben görüşeceğim. Her zaman iletişim halindeyiz. İnşallah onda her şey çok güzel olur. hep buluşacağız. İstanbul’da ayrı olduğumuz anlamına gelmiyor. Hayal. Benim açımdan ilginç bir maceram ve futbol hayatım var. Zor günler geçirdim. 3. Lig, Süper Lig ama asla pes etmedim. , Çalıştım. Buraya geleceğimi hayal ettim. Çalışmaktan vazgeçmedim. Nihayet hayal ettiğim yerdeyim. ”

“Yaşananlar Fenerbahçe ile beni birbirine bağladı”

Transfer sürecinde yazışma konusuna değinen Yandaş, “Bu olaylar Fenerbahçe’yi ve beni daha çok bağladı. Beni kucakladılar. Hoş olmayan şeylerin deneyimi daha çok bağlantılı. Amacım bunu karşılığında vermek. Keşke o olaylar olmasaydı, bu durum profesyoneldir, bir hayat falan olabilir, bununla ilgili başkanımız açıklamalarda bulundu, bunun hakkında konuşmak bir anlam ifade etmiyor, sadece Fenerbahçe’ye odaklanmak istiyorum. böyle şeyler bir daha olmayacak. Hepimiz bu ülkenin insanlarıyız. “dedi.

“Taraftarlar Fenerbahçe için çok önemli”

Fenerbahçe için taraftarların çok önemli olduğunu ifade eden 26 yaşındaki futbolcu, “Diğer takımlarla Kadıköy’e gittiğimizde en büyük baskının orada olduğunu söylerdik. Lig için çok heyecan var. Başlamak için. Şampiyonluk için yapılan iş çok önemli. “Bu bir faktör olur. Desteğini dışarıdan hissedeceğiz. Bence her takım için aynı ortam var ama Fenerbahçe için çok farklı bir heyecan olduğu için taraftarların yanımızda olması bizim için farklı olacak. ”

“Vazgeçmek yerine çalışmayı tercih ettim”

Yaşadığı sakatlıklar hakkında konuşan Mert Hakan Yandaş, “Futbolda şanssızlık yaşadım. Çok zor zamanlar geçirdim, iyileşemedim. 3 haftalık bir maceraydı ve 6-7 ay sürdü. Ama ben tercih ettim. Vazgeçmek yerine çalışın.Hayatı kimse bilmiyor, daha önce yaşayabilirdim.O zamanlar oynasaydım daha da sıkıntılı olabilirdim.Her şeyin bir yeri ve zamanı olduğuna inanıyorum.Geri döndüğümde her kötülüğün bir iyiliği olduğunu söylüyorlar sandım şey. Kötü günler geçirdiğimde zorlandım. Bunu kendimde bir şans olarak görüyorum. Bugüne kadar hep 10 numarayı oynadım. Bir numarayım, daha ziyade 10. cümlede 10’a göz atıyorum, zaten 10 olduğu gibi Türkiye’nin her yerinde forma giydiğimde herkes benim 8 numara olduğumu düşünür numara formalardan kaynaklanabilir.Sahada mücadele eden bir oyuncuyum futbol ülkelerimiz coşkulu oynadı. 10-15 günlük periyot inanılmaz bir atmosfer oluştu, öncülük etti Caner gücü ile… Gerçekten güzel bir ortam var, umarım bu aile ortamı saha içindir. e de yansıtılır. “Zaten sahada birbirimiz için savaştığımız sürece üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir şey yok,” sözlerini tamamladı.

Ozan Buğra Koşar – Ali Yıldız – Enes Bektaş

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi