Merhum Genel Başkan ve arkadaşları unutulmadı

Merhum Genel Başkan ve arkadaşları unutulmadı
14:16 - Mart 24 2021 Çarşamba

2009 tarihinde Hakk’a yürüyen BBP Kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu ve yol arkadaşları vefatlarının 12’nci yılında unutulmadılar.

Seçim çalışmaları kapsamında Kahramanmaraş’ta 25 Mart 2009 tarihinde bindikleri helikopterin düşmesi sonucu hayatlarını kaybeden Büyük Birlik Partisi (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, BBP eski İl Başkanı Erhan Üstündağ, İl Başkan Yardımcısı Yüksel Yancı, dönemin belediye meclisi üyesi adayı Murat Çetinkaya ve İhlas Haber Ajansı Muhabiri İsmail Güneş kabirleri başında anıldı. Programa BBP yetkilileri ile hayatını kaybedenlerin aileleri ve Sivaslı vatandaşlar katılırken aileler ve vatandaşlar Merhum Genel Başkan ve yol arkadaşları için gözyaşlarını tutamadılar.

Programda konuşan BBP Sivas İl Başkanı Uğur Bulut Merhum Genel Başkan ve yol arkadaşları için ettikleri tüm duaların kabul olmasını diledi. 12 yıl önce meydana gelen olayla ilgili adli mercilere seslenen Bulut, bu suikastın kimler tarafından tertip edilip uygulandığının bir an önce açıklığa kavuşturularak gereken cezaların verilmesini istiyoruz dedi. Başkan Bulut, Merhum Genel Başkan’ın gerek karakteri gerekse devlet adamlığı ile kendilerine örnek olduğunu ve bu yüzden de Alperenler olarak bu mücadelenin her zaman takipçisi olacaklarını ifade etti.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi