Sivas Belediye Meclis Üyelerinden Genel Başkan Destici’ye ziyaret

Sivas Belediye Meclis Üyelerinden Genel Başkan Destici’ye ziyaret
21:07 - Ocak 13 2021 Çarşamba

Sivas Belediyesi’nin Büyük Birlik Partili (BBP) Meclis Üyeleri, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’yi parti genel merkezinde ziyaret etti. Ziyarette konuşan BBP Başkanı Destici, “Bizim çizgimiz eğik olamaz” dedi.

BBP Genel Başkan Yardımcısı ve 2009-2014 dönemi Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp’ün başkanlığındaki heyet, Destici’ye çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Sivas Belediyesinde muhalefet görevini yerine getiren ve iktidar partisinin icraatlarını denetleme görevini üstlenen BBP’li meclis üyeleri, Sivas’ın hayrına olan her hizmete olumlu oy verdiklerini ifade ettiler.

TAŞTAN: “GÖZÜNÜZ ARKADA KALMASIN”

BBP MKYK Üyesi ve Sivas Belediyesi Meclis Grup Başkanı Fehmi Taştan heyet adına Genel Başkan Mustafa Destici’ye Sivas el sanatlarından oluşan hediyeler takdim etti. Taştan, Meclis üyeleri olarak Sivas Belediyesindeki çalışmalara katkı sağladıklarını ifade ederek “Bizim önceliğimiz Sivas. O nedenle Sivas’ın gelişmesine katkı sağlayacak her hizmetin destekçisiyiz. Ancak Sivas’ın menfaatlerinin gözetilmediği icraatlar da ise sonuna kadar muhalefet ediyoruz.” şeklinde konuştu.

ÜRGÜP: “SİVAS’IN SORUNLARINI DA ÇÖZÜM YOLLARINI DA BİLİYORUZ.”

Ziyarete başkanlık eden BBP Genel Başkan Yardımcısı Doğan Ürgüp ise, Sivas’ın genel merkez nezdinde güçlü bir şekilde temsil edildiğine vurgu yaparak, “Şehit liderimiz Muhsin Başkan’ın ayak izlerini takip ediyoruz. Belediye meclis üyesi arkadaşlarımız da aynı hassasiyet içindeler.” dedi. Ürgüp, Sivas’ın sorunlarına ve çözüm yollarına hakim olduğunu da ifade ederek, meclis üyeleri ile birlikte uyumlu bir çalışma içerisinde olduklarını hatırlattı.

DESTİCİ: “ÇİZGİMİZDEN TAVİZ VERMEYİN, SONUNA KADAR ARKANIZDAYIM”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren BBP Genel Başkanı Mustafa Destici de Sivas heyetine teşekkürlerini sundu. Meclis üyeleriyle istişarelerde bulunan Destici “Sizlerden tek bir beklentim var. Haklıya haklı, haksıza haksız diyeceksiniz ve verdiğiniz oyları partimizin hassasiyetlerini gözeterek vereceksiniz. Bizim çizgimizde eğrilik olamaz. BBP Türk siyasetinin yüz akıdır. Ben partimi TBMM’de temsil ederken hangi hassasiyetler içindeysem sizler de belediye meclisinde aynı hassasiyet içinde olmalısınız” dedi. Destici, belediye meclis üyelerine başarılar dileyerek “Hareketimizin merkezi Sivas’ta bizlerin yüz akı sizlersiniz. Ne başınızı öne eğin ne de bizim başımızı öne eğdirin” şeklinde konuştu.

Ankara Genel Merkezde gerçekleşen ziyarette BBP Sivas İl Başkanı Uğur Bulut da hazır bulundu.

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi