Maskesini uyaran 10 yaşındaki kız çocuğu dövüldü

Maskesini uyaran 10 yaşındaki kız çocuğu dövüldü
17:00 - Eylül 30 2020 Çarşamba

Edinilen bilgiye göre olay, dün gece Esenyurt’ta bir sitede meydana geldi. Liva Yağmur Köprücü adlı 10 yaşındaki kız çocuğu, çocuk oyun alanında Libya vatandaşı olduğu öğrenilen 3 kadını maske takmadığı için uyardı. Küçük Liva daha sonra şikayette bulunmak için kadınların bir videosunu çekmek istedi. Kadınlar görüntülendiklerini anlayınca aniden küçük kızı kovalamaya başladılar. Başka bir odada, kızı yakalayan 2 kadın 10 yaşındaki Liva’yı darp etti. Bu sırada kadınlardan birinin küçük kızın telefonunu aldığı iddia edildi. Yaşananlar saniyeler içerisinde sitenin güvenlik kameralarına yansıdı.

Temizlikçiler tarafından kadınlardan kurtarılan küçük kız, site yetkilileri tarafından evine götürüldü. Durumu gören Anne Çiğdem Köprü, polise giderek şikayetçi oldu.

Yaşananları anlatan Anne Köprücü, “Kızım arkadaşları ile oyun oynuyor ve 3 yabancı uyruklu kızımı maske takmadığı için uyarıyor. Liva şikayet etmek için video çekmek istiyor. Videonun çekildiğini fark eden bayan. , onun peşinden koşar ve vurur. Bu kamera görüntülerinde düzeltilmiştir. Sorunumuz büyüklerin çocuklara şiddet göstermesi. 3 kadının 10 yaşındaki bir kıza şiddet göstermesi hepimizin canını yakıyor. Asıl sorunumuz bu Suçlu cezasız kalıyor. Çekimlerde önce kızım video çekiyor, sonra kadın peşinden koşuyor, kızımı alıp telefonu alıyor, sonra kızımı dövüyor, çocuğum geliyor, boynunu sıkıyor, dizine vuruyor. Oradaki insanlar tepki göstermiyor. Çocuklar hepimiziz. Cep telefonları alındı. Kızım yine koşuyor. Sonra temizlikçi gelip kızımı o kadından kurtarıyor ”.

Darp edilen Liva, “Çok acı verdiler, boğazımı sıktılar. İlk başta konuşamayacak kadar nefesim kesildi. Dizleri ile mideme vurdular. Telefonumu aldıktan sonra beni ittiler ve bağırdılar” dedi. dedim.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi