Maske takın, bebek katili olmayın!

Maske takın, bebek katili olmayın!
10:00 - Eylül 5 2020 Cumartesi

Edinilen bilgiye göre Nilüfer ilçesinde ikamet eden 8 aylık hamile MU aniden hastalandı. Sırt ağrısı olan genç kadın, başlangıçta bir taslakta olduğunu düşündü. Daha sonra boğazında ağrı başlayınca mühendis eşi UU (38) ve 4 yaşındaki oğulları Ö.Ç.U. onunla Bursa Şehir Hastanesine gitti. Sekiz aylık hamile MU, hastanede tedavi altına alınırken, eşi ve 4 yaşındaki oğlu hiçbir semptomu olmayan evine gönderildi. MU için Covid 19 testi pozitif çıkınca anne ve bebek için Covid 19 tedavisi başlandı. Bu sırada eve gönderilen babaya ulaşan çekim ekipleri, 14 gün karantina altında kalmasını söyledi. Şiddetli göğüs ağrısı ve hatta konuşmakta güçlük çeken hasta, MU Bursa Şehir Hastanesi’nde yoğun tedaviden sonra normale döndü. Evde kocası ve oğluyla video çekerken gözyaşlarına boğulan genç kadın, sosyal medyada yayınladığı videoda maske takmayan ve sosyal mesafeyi gözlemlemeyenlere mesaj gönderdi.

“Maske tak, kimsenin katili olma”

Bir haftadır misafir kaldığı hastane odasında çektiği videoda virüsü yendiğini ifade eden MU, bu mücadelede emeği geçen tüm hastane personeline teşekkür ederek şunları söyledi:

“Burada sadece vizörden görebildiğim ve yüzlerini bile görmediğim o kadar çok kahraman var ki. Pek çok hemşire ve doktor ellerinden geleni yaptı. Tanrıya şükür bebeğim ve ben kurtulduk. Buradaki hizmet ve hijyen çok. , çok yüksek, sağlık personeli hayatlarını hiçe sayarak çalışıyor. Lütfen bu kadar çabayı görmezden gelmeyin, maskenizi takın ve kimsenin katili olmayın. ”

Virüs oranı düşen MU’nın önümüzdeki günlerde taburcu edileceği öğrenildi.

Süleyman Aydın

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi