Marketçilerden Sivaslılara Uyarı: Kota Veya Sınır Yok

Marketçilerden Sivaslılara Uyarı: Kota Veya Sınır Yok
23:46 - Kasım 26 2021 Cuma

Son dönemde sosyal medyada Türkiye genelinde çok sayıda zincir market tarafından yağ, şeker ve un gibi gıda maddelerine yönelik ‘kota’ ve ‘sınırlama’ uygulandığına dair paylaşımların ardından Sivaslı üreticiler ve market sahipleri tarafından tüketicilere yönelik uyarılar yapılmaya başladı.

Sivaslı market ve bakkal sahipleri başta olmak üzere üreticiler tarafından yapılan uyarılarda, herhangi bir ürünün satışında kısıtlama uygulanmadığı ve böyle bir planlamanın bulunmadığı belirtilerek, bunun sadece belirli illerde ve belirli market markaları tarafından uygulandığına dikkat çekildi.

Market ve Bakkal Sahipleri Tüketicileri Uyardı

Bazı vatandaşların “ürün bulamayacağım” endişesi ile hareket ettiğini belirten Sivaslı market sahipleri, sosyal medyada yapılan paylaşımları görerek kredi kartı ile stok yapmaya çalışan müşteriler olduğunu hatırlattı. Sivas’ta gıda maddelerinin temini ve satışında stok problemi olmadığını hatırlatan Sivaslı üreticiler ve satıcılar, “Sivas genelinde hiçbir market zincirinde ve bakkalda kısıtlama uygulanmıyor. Sivaslılar, ihtiyaçları olduğu zaman her istediği her zaman ulaşabilir. Sivas halkının stok ve kısıtlama korkusu yaşaması bugünkü koşullarda asla mümkün değil” açıklamalarında bulundular.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi