Mardin Mazıdağı’nda Kaybolan İki Çocuğun Acı Sonu
Mardin’in Mazıdağı ilçesi Meşeli Mahallesi’nde öğleden sonra kaybolan iki küçük çocuğu arama çalışmaları felaketle sonuçlandı. 7 yaşındaki Abdullah Erat ve 9 yaşındaki Davut Esen için başlatılan yoğun arama kurtarma operasyonları, yerel saat ile 16:00 sularında başlamıştı. Ekipler, özellikle gölet bölgesinde detaylı aramalar yaparak su yüzeyi ve çevresini taradı.
Dalgıç ekiplerinin bölgeye gelmesiyle birlikte yapılan dikkatli aramalar sonucunda, her iki çocuğun da cansız bedenlerine ulaşıldı. Bu acı haber, çocukların ailelerini ve köy sakinlerini derinden sarsarken, bazı yakınları olay yerinde sinir krizleri geçirdi. Sağlık ekipleri, fenalaşan kişilere müdahalede bulundu.
Çocukların bedenleri, otopsi işlemleri için Mazıdağı Devlet Hastanesi’nin morguna nakledildi. Olayla ilgili olarak geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.
Serhat Abi
