Maradona, Taffarel ve Şampiyon’un horozunun futbol sevgisi

Maradona, Taffarel ve Şampiyon’un horozunun futbol sevgisi
12:00 - Temmuz 26 2020 Pazar

Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde futbol tutkusu olan Taffarel ve Şampiyon horozları Maradona, onlara atılan pasolara ateş ederek cevap verdi. Gölbaşı ilçesinde bahçesindeki tavuk ve horozları besleyen Mehmet Demir’in bahçede vakit geçirmek için satın aldığı futbol topu, bir süre sonra horozların eğlence aracı oldu. Ailesiyle ve akrabalarıyla bahçeye gelen Demir, horozların top oynarken topa koştuğunu gördü. Önce onlara saldırdığını düşünen Demir, horozların atılan topa vurup tepki verdiğini görünce şaşırdı.

Aile arasında top oynarken Horozların futbola ilgilerinin farkında olduklarını belirten Mehmet Demir, “Ailenizle bahçemizde oturuyorduk” dedik, “Hadi yanan topu oynayalım. “Top horozlara kaçtı. Buraya her geldiğimizde Maradona ile top oynadık. Diğer horozların dikkatini çekti. Oynamaya da başladılar. Sosyal medyada çektiğim ve dikkatimi çektiğim videoları paylaştım. 1 yaşındaydı ve yumurtası Denizli şehrimizden geldi. “Topu düşman olarak tanıyor mu yoksa oyuncak olarak mı görüyor bilmiyoruz ama topla oynamayı seviyor.”

Zengin işadamları olduğunu ve Maradona’yı özellikle yakın çevresinden almak istediklerini belirten Demir, “Ailemizin maskotunu satmıyor. Kardeşleri var, toplamda 3 musluğu var. Hepsi top oynamayı öğrendim. Taffarel’de birinin ismini koydu, göğsüyle iyi bir top kurtardı. Diğer Biz ona beyaz şampiyon diyoruz “dedi.

İrfan Çalışkan – Yunus Emre Kartal – Bayram Türü

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi