Maltepe’de eski kocanın terörü

Maltepe’de eski kocanın terörü
13:00 - Temmuz 1 2020 Çarşamba

Öfkeli koca kadını tekrar tekrar çocuklarını isteyen bir silahla vurdu. Ağır yaralanan kadın kazara hasta nakli ambulansı ile hastaneye kaldırılırken silahlı saldırgan olay yerinden kaçtı. Yaralı kadının ambulansa alındığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, Maltepe Zümrütevler Mahallesi Cüneyt Sokak’ta saat 11.00’de meydana geldi. İddialara göre, kocası tarafından boşanmış çocuklarını götürmek isteyen Fatma Y., eski kocasının evine gitti. Fatma Y. ve eski karısı Murat Y. arasında bir tartışma yaşandı. Tartışma kavgaya dönüştüğünde Murat Y. silahını aldı ve tekrar tekrar eski karısına ateş etti. Mermilerin hedefi ciddi şekilde yaralanırken, silahlı saldırgan olay yerinden kaçtı. Neyse ki, geçen hasta nakliye ambulansı ile hastaneye kaldırıldı ve yaralı kadın tedavi edildi. Polis, silahlı saldırganı yakalamak için operasyon başlattı.

Bir mahalle tanığı şöyle dedi: “Esnafım kurşun seslerini duyunca koşmaya başladım. Ona çarpan kişi ile yüz yüze geldik. Bana da bir silah çekti. Yerdeki kadına baktım. Kadına geldik. Adam aşağı koştu. Bence ailede bir sorun var. Sanırım çocuklarda durum böyle. Kadın 4’ten 5’e vurdu. Biz kadını büyüttüğümüzde sırtından kan akıyordu. Durumu ciddiydi. Ambulans aldı ve onu hastaneye götürdü. ”

Yaralı kadının sağlık ekipleri tarafından ambulansa alındığı anlar, vatandaşın cep telefonu kamerasına da yansıdı.

Halit Arslan – Bayram Şahin

İSTANBUL (İHA) –

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi