Maçka Park’ta Terör: Sağlık çalışanı şişeyi parçaladı

Maçka Park’ta Terör: Sağlık çalışanı şişeyi parçaladı
21:00 - Haziran 11 2020 Perşembe

Olay, 19.00’da Şişli’deki Maçka Parkı’nda meydana geldi. İddiaya göre, psikiyatrist danışman Süleyman Dönmez, parka geldikten bir süre sonra bilinmeyen bir nedenden dolayı kimliği belirsiz bir kişi ile tartıştı. Tartıştığı kişi Dönmez’e elinde bir şişe içki ile geldi ve kırdığı şişeyle ona saldırdı. Dönmez, kafasına ve boğazına cam darbeleri sonucu kanda kaldı. Tıp doktoru, tıpkı Süleyman Dönmez gibi, panik içinde sıkıntı içinde çığlık atmaya başladı. Vatandaşların müdahalesi ile kişi olay yerinden kaçtı. Dönmez’in doktor arkadaşları ilk müdahaleye gelirken, vatandaşlar durumu sağlık ekiplerine ve polise bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, kandaki yaralıları ambulansa taşıdı ve zaman kaybetmeden Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü.

“Her şey iki dakika içinde oldu, elinde bir şişe vardı, müdahale edemedik”

Olayı bire bir gördüğünü söyleyen Aykut Firtina adlı vatandaş, “Bence her iki arkadaş da alkoldü. Birbirlerine müdahale etmeye başladılar. Birisi içki şişesini kırdı ve boğazından ve çeşitli parçalarından başka bir arkadaşını yaraladı. Yaralanan kişi çok kan kaybetti. Buradaki kadınlar da yaralı kişinin arkadaşlarıydı. Her şey iki dakika içinde oldu. Olaydan sonra, yaralı arkadaş yerde kaldı, diğer kişi kaçtı. Bir şişe içki içtiği için müdahale edemedik. ”

Başına ve boğazına cam darbeleri ile yaralanarak hastaneye kaldırılan sağlık çalışanı Süleyman Dönmez’in yaşamı tehdit etmediği öğrenildi.

Yunus Emre Şeker

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi