Loop Hero Ücretsiz Oldu

Loop Hero Ücretsiz Oldu
10:30 - Aralık 21 2021 Salı

Loop Hero ücretsiz olarak oyuncuların karşısına çıkıyor. Oyunu almak için bu fırsatı kaçırmadan hemen gerekli adımları uygulamaya başlayın.

Günümüzde pek çok oyun mağazası bulunuyor. Her oyun mağazasının kendine has özellikleri bulunabilir. Steam, Microsoft Store, Google Play Store ve Ubisoft Store gibi çeşitli mağazaların yanı sıra oyuncuları daha çok düşünen firmalar da yer alıyor. Bunlardan birisi de Epic Games olmakta. Epic Games Store ile birlikte oyunculara ücretsiz oyunlar sunan firma, kullanıcıların ilgisini çekmeyi başarmış durumda. Bu aralar kampanya ile birlikte her gün bedava oyun dağıtan mağaza yeni bir fırsatı daha oyunculara sunuyor.

Loop Hero Ücretsiz Hale Geldi

Loop Hero kısa süreliğine bedava olarak oyuncuların karşısına çıkıyor. Oyunun konusundan bahsetmek gerekirse Lich, dünyanın sonsuz bir döngüye girmesini sağlayarak dünyada yaşayan sakinlerin kaosa sürüklenmesinde etkili oldu. Oyun bir kart oyunu olarak karşımıza çıkıyor. RPG tarzı grafikleriyle ve piksel piksel olmasıyla 90’lı yılları hatırlatan retro görünümündeki bu oyunda amaç kartları kullanarak düşman, yapı ve arazi gibi çeşitli nesneler yerleştirmek. Oldukça eğlenceli bir oyun olan Loop Hero, kullanıcılara çeşitli ayrıcalıklar sunuyor.

Loop Hero Ücretsiz

Loop Hero ücretsiz olsa da oyuncuların aklında kalan bir diğer soru oyunun oynanıp oynanmayacağı olmakta. Bu konuda oyuncular oldukça haklı çünkü oyunun ne kadar etkili olduğu merak edilebiliyor. Oyunun boyutunun düşük olduğundan bahsetmek istiyoruz. Eleştirmenlerin verdiği puanlar oldukça yüksek. Oldukça iyi puanlara sahip olan bu oyun oyuncular tarafından da olumlu eleştiriler ile karşılaşmış durumda. Oyuncuların çok beğendiği bu oyuna ulaşmak için Epic Games Store’a girmek ve bir hesaba sahip olmak gerekiyor.

Oyunun en düşük sistem gereksinimleri arasında Windows 7 64 bit işletim sistemi, Intel Core 2 Duo E4500 veya AMD Athlon 64 X2 işlemci, 2 GB RAM, NVIDIA GeForce 7300 GT veya AMD Radeon X1300 Pro ekran kartı ve 200 MB depolama alanı yer alıyor. Önerilen sistem gereksinimleri arasında Windows 10 işletim sistemi, Intel Core 2 Duo E6750 veya AMD Athlon 64 X2 işlemci ve NVIDIA GeForce 8600 GT veya AMD Radeon HD 4650 ekran kartı bulunuyor.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi