LGS’de tam puan alan gençten makam ziyaretleri

LGS’de tam puan alan gençten makam ziyaretleri
11:57 - Temmuz 18 2020 Cumartesi

LGS sınavına giren 1.5 milyon öğrenci arasından tam puan alan 181 kişi içine girerek ailesini ve Zara ilçesini gururlandıran Hüseyin Berk Ergün, Zara Kaymakamı ve Zara İlçe Milli Eğitim Müdürünü makamında ziyaret etti.

Kaymakam Mehmet Sayın makamında Hüseyin Berk Ergün ve ailesi dışında Türkiye derecesi yapan Nehir Okur ve ailesi ile birlikte okul müdürlerini de kabul etti. Zara ilçesinde göreve başladığı günlerde eğitim alt yapısının çok kaliteli olduğunu tespit ettiğini söyleyen Kaymakam Sayın, hem derece yapan öğrencileri, hem de aileler ile okul müdürlerini tebrik etti. Mehmet Sayın ayrıca Türkiye derecesi yapan Talha Topçu isimli öğrenciyle de görüntülü konuşma yaparak tebriklerini iletti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Ahmet Karakuş da aynı şekilde makam ziyaretinde bulunan öğrenci, aileler ve müdürleri tebrik etti.

Cumhuriyet Ortaokulundan mezun olan Türkiye birincisi Hüseyin Berk Ergün sınava hazırlık sürecinde düzenli bir şekilde soru çözdüğünü ve hızını geliştirmek için kitap okuduğunu söyledi. Haftasonu açılan DYK kurslarına katılmasının da başarısında katkısının olduğunu söyleyen Ergün tüm bu çalışma temposunun arasında okulda düzenlenen bazı sosyal etkinliklere de katılmayı ihmal etmediğini söyledi.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi