Kuyumcularda Alış Satış Kuyruğu

Kuyumcularda Alış Satış Kuyruğu
23:51 - Kasım 23 2021 Salı

Türk lirası karşısında rekor değer kazanan dolar kurunun gün içerisinde 13.50 TL seviyesine kadar yükselmesinin ardından Türkiye’nin dört bir tarafında döviz bürolarına akın oldu. Başta İstanbul’da olmak üzere Sivas, İzmir, Ankara ve neredeyse tüm illerde döviz bürolarının önünde oluşan kuyruklar gündemde yerini aldı.

13.50 TL seviyesinden dolar bozdurmak isteyen vatandaşların bir bölümü sırada beklemeyeceğini belirterek daha fazla bekleyeceğini belirtirken, bazı vatandaşlar ise döviz almak için sırada beklediklerini belirtti. Sivas’ta bulunan döviz bürolarında da gün içinde yoğunluğun bir önceki güne göre çok daha fazla olduğu görülürken, ani yükselişin yaşandığı birkaç dakika boyunca döviz bürolarının hizmet vermediği öğrenildi.

Alan Daha Çok

Sivas’ta ve tüm Türkiye’de bugün döviz bürolarına başvuran vatandaşların büyük bölümünün alım yaptığı ve satışların oranının alımlara göre daha düşük olduğu açıklandı. Sivas’ta az sayıda döviz bürosu bulunduğundan şikayet eden bazı vatandaşlar ise sosyal medyada paylaşım yaparak daha fazla döviz bürosu olması gerektiğini belirtti. Kuyumcularda da benzer yoğunluğun olduğu ve birkaç dakika boyunca bazı kuyumcuların hizmet veremediği öğrenildi.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi