Kuyumcu Soygunu Girişimi Faciayla Sonuçlanıyordu: Cüretkar Soygun Girişimi Kamerada

Kuyumcu Soygunu Girişimi Faciayla Sonuçlanıyordu: Cüretkar Soygun Girişimi Kamerada
17:05 - Ağustos 19 2025 Salı

Karabük’teki bir iş hanında bulunan kuyumcu dükkanında dikkat çekici bir olay yaşandı. Murat G. isimli 48 yaşındaki şüpheli, inşaat eldivenleriyle ve yüzü maskeli bir şekilde dükkanı bastı. Yanında getirdiği kuru sıkı silahı çıkararak içeri giren şüpheli, dükkan çalışanı Sedat Orhan’dan altınları bir poşete doldurmasını talep etti.

Bu sırada dükkan sahibi Mustafa Diktepe, ikinci kattan inerek silahını çekti ve şüpheliyi etkisiz hale getirdi. Mustafa Diktepe ve çalışanlar, soyguncuyu yere yatırarak silahını ele geçirdi. Olayı gören komşu esnaflar da duruma müdahale ederek soyguncuyu darp etti. Soygun girişimi, polis ekiplerinin gelmesiyle son buldu ve tüm bu anlar dükkanın güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

‘Burası benim ekmek teknem ve kırmızı çizgim’ diyen kuyumcu Mustafa Diktepe, yaşananları anlatırken, dükkanının kendisi ve ailesi için önemini vurguladı ve hiç kimsenin kötü niyetle gelmemesi gerektiğini belirtti. Olaya hızla müdahale eden emniyet güçlerine teşekkür eden Diktepe, güvenliklerinin sağlandığını ifade etti.

Yasin Erdem

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi