Kurban Bayramında Bıçaklara Dikkat

Kurban Bayramında Bıçaklara Dikkat
18:39 - Temmuz 26 2019 Cuma

Vatandaşlara kurban bayramında kullanacakları bıçaklar hakkında tavsiyeler veren Köksal, kalitesiz ve kör bıçaklardan uzak durmalarını, kurbanlarını keserken kaliteli bıçaklar kullanmaları konusunda bilgiler verdi.

“ÖZELLİKLE ÇİN MALI BIÇAKLARA DİKKAT EDİLMELİ”

Bıçak imalatı yapan esnafı ziyaret edip kurban bayramı hazırlıklarını yerinde gören Köksal, “Kurban Bayramına sayılı günler kala bıçak imalatı yapan esnaflarımızda hareketlenme oldu. Vatandaşlarımızın kurban kesiminde sıkıntı yaşamamaları için kalitesiz ve Çin malı bıçaklardan uzak durmaları gerekir. Farklı illerden ve Çin malı olarak getirilip satışı yapılan ucuz bıçaklara kanmayın. Bu bıçaklar kurban kesimi sırasında hayvanlara eziyet edebilir ve kazalara neden olabilir. O yüzden bıçak alırken kaliteli olmasına dikkat edelim ve bıçakları da sektörde çalışan, vergisini ödeyen ustalarımızdan temin edelim.” dedi.

“SOKAK ARALARINDA KURULAN TEZGAHLARA DİKKAT”

Özellikle kurban bayramının yaklaşmasıyla mahalle ve sokak aralarında türeyen bıçak bileycilerine vurgu yapan Köksal, herkesin kendi işine odaklanması, belediyenin sokak ve mahalle aralarında bulunan seyyar bileycilere göz açtırmaması gerektiğini iletti.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi