Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy: 20 milyon liraya kadar kredi verilecek

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy: 20 milyon liraya kadar kredi verilecek
15:12 - Haziran 19 2020 Cuma

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, “Turist havaalanında Türkiye’ye gelen turistlerin Covidien-19 testine pozitif, turistler ülkeye gönderilmeyecek.”

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy: “Türkiye’ye geldiyseniz ve Covidien-19 pozitif bir kişi testi yaptıysa, size tedavi söylenecektir. Kendi özgür iradenizi kontrol ederseniz tedavi tedavi sürecine başlayacaktır”

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, “Özellikle restoranlar ve restoranlar hakkında iyi haberlerim var. Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan ticari sertifikalı restoranlar ve kafeler için Ziraat Bankası ile kredi çalışması yaptık. Bir zarafet uyguluyoruz. aylık yüzde 7,5 faizli ve 6 aya kadar olan krediler. ”

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy: “(Restoran ve kafeterya operatörleri için açıklanan kredi hakkında) 3 milyona kadar cironuz varsa, 20 milyon aşamalı 1 milyon, 125 milyon veya daha fazla ciro ile 4 kredi var. biri Kültür ve Turizm Bakanlığı iş belgeleri, ikincisi Ziraat Bankası’nın pos cihazları tarafından kullanılmalı. “

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi