Kayak polemiğine Ekrem İmamoğlu’nun küfür iddiası damga vurdu

Kayak polemiğine Ekrem İmamoğlu’nun küfür iddiası damga vurdu
10:23 - Şubat 11 2020 Salı

Elazığ’da meydana gelen depremin hemen ardından olay yerine giderek depremzedeler ile görüşen, ardından tatil için kayak merkezinin yolunu tutan Ekrem İmamoğlu, mecliste kendisine yöneltilen eleştirilere küfürle karşılık verdiği iddia edildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi meclisinde yaşanan olayın Ak Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu’nun konuşması ile alevlendiği belirtildi. Alınan bilgilere göre kürsüye çıkan Göksu, CHP’nin Elazığ’daki depremzedeler için ne yaptığını sordu. Bu soruya Ak Parti sıralarından “Kayak yaptılar” şeklinde bir cevap gelince, Ekrem İmamoğlu kendi kendine “Kayak takımı g.tüne girsin” şeklinde mırıldandı.

AK Partili bazı isimlerin duyduğu bu küfür diğer meclis üyelerine de aktarılınca meclis sıraları ayağa kalktı. Tevfik Göksu Ekrem İmamoğlu’ndan özür dilemesini, aksi taktirde meclisin terk edileceğini söyledi. İmamoğlu ise “Kayak yaptılar” şeklinde ifadede bulunan şahıs ile birebir görüşeceğini fakat üzgün olduğunu söyledi. Göksu’nun “üzgün olduğu” şeklindeki ifadeyi özür kabul ederek meclis toplantısına devam edeceğini söylemesi üzerine büyük bir kriz erken sonlanmış oldu.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi